Nemáte na co koukat? 2. sezóna Ozark slibuje zlověstnou podívanou

Nemáte na co koukat? 2. sezóna Ozark slibuje zlověstnou podívanou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Otec dvou dětí se v zoufalé situaci snaží zachránit svou rodinu před blížící se katastrofou. Nemáte na co koukat? 2. řada vypadá opravdu slibně!

Některé seriály nemají šťastné, ale spíše realistické konce. O tom, jaké vyústění čeká na rodinu, která se zapletla s mexickým drogovým kartelem, pro který prala špinavé peníze, můžeme zatím pouze čile spekulovat. Nicméně plíživě zlověstná a depresivně temná atmosféra, která obklopuje naše hrdiny v prvním traileru na 2. sezónu, nemůže nechat nikoho na pochybách, že s její záchranou budou spojeny ty nejvyšší oběti.

Haunting of Hill House: Noční můra od Netflixu v prvním traileru
 

Rozhodli jsme se vám proto při nedělním podvečeru dát jeden tip. Nenápadné ale oceňované kriminální drama Ozark má za sebou již dvě úspěšné sezóny a vypráví příběh manželského páru a jejich dvou dětí, kteří byli nuceni se přestěhovat z Chicaga do malého a odlehlého městečka Ozark ve státě Missouri, aby tam pod pohrůžkou smrti pokračovali v praní špinavých peněz pro mocnou drogovou rodinu z Mexika. Během jejich snahy zůstat v anonymitě se ovšem zapletou s lokálními zločineckými rodinami a jejich vlastními ambicemi, které jim můžou zhatit jejich vlastní plány, a tím uvrhnout celou rodinu do nebezpečí. 2. série je na Netflixu k vidění od 31. srpna. Hlavní role ztvárnili Jason Bateman (Game Night) a Laura Linney (Mystic River, Truman Show). V galerii pak naleznete další sérii fotek.

Zdroj: Express

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest