Hra o trůny 8: Na ochranu před spoilery byl použit „zabiják dronů“

Hra o trůny 8: Na ochranu před spoilery byl použit „zabiják dronů“ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
HBO investovala pořádné peníze do ochrany natáčení svého největšího hitu. Jukněte v galerii, co se přeci jen podařilo vyfotit.

Na newyorkském Comic Conu se herečka Sophie Turner, tvář oblíbené Sansy Stark, malinko otevřela na téma všech možných metod ochrany před spoilery, které bylo HBO nuceno použít při letošním natáčení finální 8. řady Hry o trůny. Prozradila, že společnost tentokrát opravdu na ničem nešetřila a kromě mnoha opatření proti fotografům dokonce zapojila i jednu zbrusu novou moderní vymoženost. Ta ovšem neměla zabraňovat pozemským pokusům o pořízení fotek, ale těm pocházejícím z výšky. Zabraňovala totiž jakémukoliv přiblížení vzdušných dronů k placu.

Hra o trůny: 10 známých herců, kteří v seriálu odmítli hrát
 

Samotná Turner zařízení přirovnala k něčemu, co by si dříve dokázala představit leda tak ve sci-fi filmech. Tento „zabiják dronů“ rozešle okolo celého placu jakési pole, a pokud by se sem některý ze slídilů pokusil jednoho vyslat i s namontovanou kamerou, deaktivuje se zařízení uprostřed letu a prostě se snese k zemi. Entertainment Weekly nyní ale přineslo o něco detailnější popis.

„Zabiják dronů“ je obvykle užíván pouze policií při zásazích, dokonce i v situacích ohrožujících na životě. Stroj svým vzhledem prý připomíná zbraň velikosti brokovnice a užívá se velmi podobným způsobem, čili zamířit a pálit. Jeho rozptyl ovšem pokryje až vzdálenost půl míle (asi 800 metrů), většina cílů tedy nemá žádnou šanci. Vzhledem k tomu, jak málo opravdových fotek z natáčení se povedlo pořídit, muselo být zařízení docela úspěšné. V galerii si ale určitě prohlédněte alespoň to, co se vyfotit podařilo, jako první pohled na Jona Snowa či Cersei Lannister.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest