Minirecenze: 7. epizoda 12. série Teorie velkého třesku

Minirecenze: 7. epizoda 12. série Teorie velkého třesku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Teorie velkého třesku nám pokračuje 7. epizodou závěrečné série a tentokrát dává zabrat Leonardovi. Jakou úlohu mu udělil prezident univerzity?

Pozor, článek obsahuje spoilery k 12. sérii.

Děj nejnovější epizody se soustředí hlavně na Leonarda, který od prezidenta Sieberta dostane za úkol rozhodnout, jak se naloží se zbylými penězi z grantu. Leonard se tak dostává do hledáčku všech, kteří chtějí peníze jen pro sebe a z původního nadšení pro důležitý ukol se stává frustrace nad množstvím zbytečných až stupidních návrhů. Nakonec se do finálního výběru dostane Rajův, Kripkeho a doktorky Leeové, která si náramně užívá studium inteligentních vran. Neschopen vybrat jen jeden návrh se rozhodne k definitivnímu řešení situace a peníze si nechá na moderní laser, který mu k ničemu nebude. 

Minirecenze: 6. epizoda 12. série Teorie velkého třesku
 

Druhá, vedlejší dějová linka sleduje Bernadette, která je unavená z rodičovství a začne se schovávat v dětském domečku na zahradě, kde si užívá chvilku pro sebe. Postupem času se k ní přidají i Penny a Amy. Howard o nich ovšem ví, ale svěří se Rajovi, že chápe, že Bernadette chce mít chvíli pro sebe. 

Epizoda měla své vtipné momenty, o tom žádná. Dějová linka s Bernadette je pouze taková výplň, která nepřináší nic nového. Bernie je zase unavená, Penny má stále problémy s alkoholem a Amy se zase cítí odstrčená a její city jsou opět raněny, dokud se ke "klubu" nepřidá. Ovšem záplatka kolem Leonardova rozhodování je podle mě super. V momentě, kdy musí zamítat všechny zbytečné žádosti, objevujeme novou stránky Lennyho osobnosti, kterou si užívá jak divák, tak hlavně Penny, které nový a neústupný manžel přijde neodolatený. Každopádně se mi líbí, že v této epizodě tvůrci nerozvíjejí zbytečně zdlohavé zápletky, ale opět nabízejí problém, který je možné představit a vyřešit v průběhu jedné epizody, aniž by se divák cítil ošizen. Ale seriálu by určitě neuškodilo, kdyby se trochu přidaly grády co do vtipu a hravosti epizod. 

V galerii si můžete prohlédnout výjevy ze 7. epizody 12. série.

Video nabídne pohled na Leonarda v obležení kolegů, kteří chtějí jasné rozhodnutí, kdo dostane peníze navíc. 

Naše hodnocení
7/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest