Temný kraj 2: Padla první klapka, máme fotky

Temný kraj 2: Padla první klapka, máme fotky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Prima začala natáčet 2. řadu úspěšného kriminálního seriálu Temný kraj s Lukášem Vaculíkem v hlavní roli. První klapka padla na Dušičky a natáčelo se stylově – na hřbitově. Koukněte v galerii.

1. série Temného kraje skončila operací mozku Petra Kraje, bývalého elitního kriminalisty z pražského oddělení vražd. 2. série tak začne jeho návratem do práce, kde ho bude doprovázet jeho věrný společník, pes Egon. Na scénu se vrací i veterinářka Tereza Coufalová (Tereza Kostková), policisté Naďa Hamplová (Kristýna Nováková), snaživý Vojta Coufal (Jan Teplý) a bodrý Pepa Sláma (Karel Zima). Chybět nebude ani Petrův kolega Luboš Bach (Martin Trnavský) nebo soudní patolog Kryštof Steiner (Saša Rašilov).

Stockholmský syndrom: Natáčení série navazující na Spravedlnost začalo
 

„Temný kraj byl náš nejúspěšnější seriál poslední doby, a tak samozřejmě věříme, že Temný kraj 2 bude ještě úspěšnější než 1. série,“ říká ke startu natáčení seriálu Roman Mrázek, programový ředitel Prima Group. Z úspěchu 1. řady Temného kraje mají samozřejmě radost i autorky, sestry Jitka a Kateřina Bártů. „Doufaly jsme, že tento žánr a styl vyprávění bude českému divákovi blízký a jsme samozřejmě rády, že se seriál líbil,“ komentují úspěch projektu sestry Bártů. 

S radostí a očekáváním se na plac vracel hlavní hrdina Lukáš Vaculík. „Já pokračuji rád v projektech, kde mně bylo dobře – a tady mi dobře bylo. Takže jsem rád, že jsme se znova potkali a že točíme dál,“ říká představitel Petra Kraje Lukáš Vaculík. Na otázku, zda se mu točí lépe s lidmi nebo se zvířecím parťákem, s úsměvem prozrazuje: „No, je to jak kdy. Někdy ten pes může být lepší než někdo, kdo vám nesedí. To je pravda, ale tady jsou bezvadný lidi i pes.“ 

Natáčení Temného kraje 2 je na samém počátku, takže si diváci televize Prima na příběhy Petra Kraje, doprovázeného jeho věrným psím společníkem, retrívrem Egonem, budou muset ještě chvíli počkat. Seriál se u diváků shledal s velkým úspěchem. Průměrně tak každou neděli usedalo k obrazovkám 1 541 000 diváků v kategorii 15+. Nejsledovanější pak byla epizoda Loupežníci, odvysílaná 5. 2. 2017. Sledovalo ji 1 705 000 diváků v kategorii 15+. Těšíte se na 2. sérii?

V galerii si určitě nezapomeňte prohlédnout fotky z prvního natáčecího dne.

Zdroj: TV Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest