Pacific Rim, Altered Carbon a další se dočkají anime seriálu od Netflixu

Pacific Rim, Altered Carbon a další se dočkají anime seriálu od Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 27 obrázků
Příběhy z postapokalyptického světa s obřím hmyzem, legendárním samurajem tmavé pleti nebo detektivem čelícím příšerám. Stačí si jen vybrat.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Cagaster of an Insect Cage vychází z web mangy, v níž na konci jednadvacátého století záhadná nemoc proměnila dvě třetiny lidské populace na obrovský vražedný hmyz. Proti hmyzím nepřátelům se o třicet let později pustil do boje mladík Kidou, jemuž smrtelně raněný muž svěří do opatrovnictví jeho dceru Iliu. Režie anime, jenž si vezme do parády studio Gonzo (Hellsing, Afro Samurai), se ujme Koichi Chigara, který se podílel na několika řadách Fullmetal Panic! nebo Last Exile.

Yasuke se už jednou ze stránek mangy vymanil a úřadoval v anime pod názvem Afro Samurai. Postava je založena na skutečném samurajovi afrického původu a v anime od Netflixu bude ve válečném období feudálního Japonska pověřený úkolem chránit svým mečem tajemné dítě, které musí přepravit do bezpečí dřív, než se jim ho podaří zničit temné síly. Samurajovi propůjčí hlas Lakeith Stanfield z americké hrané adaptace Death Note. Pozici režiséra a výkonného producenta bude zastávat LeSean Thomas (The Boondocks, Cannon Busters). O hudbu se postará americký hudebník Flying Lotus. Na anime bude pracovat studio MAPPA (Yuri On IceKakegurui).

Trese je dark fantasy, kterou napsal Budjette Tan a ilustroval Kajo Baldissimo. Kriminální komiks s nádechem hororu je situován do Manily, hlavního města Filipín. Hlavní hrdinkou je Alexandra Trese, která vystupuje na černobílých políčkách jako tajemný detektiv, jenž je vždy povolaný ke zločinu, který nespáchal člověk. Uličky Manily jsou totiž v nočních hodinách plné zlých nadpřirozených bytostí, a právě Trese pro ně představuje trn v oku. Postu výkonného producenta se zhostí Jay Oliva, který připravoval storyboardy např. k Wonder Woman.  

V galeri najdete několik obrázků ze všech vyjmenovaných titulů.

Zdroj: Deadline

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest