Živí mrtví: Představitelé Negana a Michonne myslí na režii

Živí mrtví: Představitelé Negana a Michonne myslí na režii | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Seriáloví herci myslí na vyšší cíle.

Dávat hercům do rukou režii se na první pohled nemusí zdát jako úplně nejlepší nápad, ale jisté pochopení pro toto rozhodnutí přesto lze najít. Jako herci jsou součástí natáčení prakticky celou dobu, takže chodit v tom jakž takž dokážou a nesmíme zapomínat i na přísný dohled producentů, díky kterému se úplně neutrhnou ze řetězu. Co se týká seriálu Živí mrtví, režii si už vyzkoušel bývalý herec a debutant Michael Cudlitz (Abraham), který natočil nynější 7. epizodu 9. řady s názvem Stradivarius. Dalším adeptem se stal Andrew Lincoln alias nesmrtelný Rick Grimes, který zrežíruje první epizodu následující řady. Tedy pokud bude příští řada při nízké sledovanosti vůbec odklepnuta. Tím ovšem nekončíme. 

Živí mrtví: Pokles sledovanosti premiéry 9. série je alarmující
 

Dalším hercem, který pomýšlí na režii, se stal Jeffrey Dean Morgan ztvárňující záporáka Negana. Ten byl fanouškem na Twitteru optán, zda nepřemýšlí o režírování nějaké epizody. Jak zněla jeho odpověď? "Možná. Už jsem o tom několikrát přemýšlel. Naši herci jsou ale tak neukáznění...," zavtipkoval. Režii by si tedy zkusil moc rád, a dokonce se i pídil po scénáři, který by mu padl do oka. Překážkou ovšem nadále zůstává nedostatek času, který potřebuje, aby výsledek stál opravdu za to. Takže... snad... někdy. 

To samé se týká i herečky Danai Guriri hrající Michonne. Na stejnou otázku byla optána na Walker Stalker Conu, což je něco jako klasický Comic Con, akorát zaměřený na milovníky zombie subžánru. Její odpověď byla vcelku shodná s tou předešlou. Hlavním problémem je si zkrátka najít volné místo v diáři, aby do toho člověk šel plnou myslí a hlavně srdcem. Rozhodně se jí zamlouvá představa, že by se někdy ujala režie i psaní naráz, ale nejedná se o nejhlavnější položku na jejím seznamu prací. 

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest