Přátelé: Kolik si obsazení vydělává dnes?

Přátelé: Kolik si obsazení vydělává dnes? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Jak si žijí hvězdy minulých let?

Hlavní představitelé Přátel v době své největší slávy se svým kultovním sitcomem dobyli televizní obrazovky po celém světě a jejich finanční odměna tomu odpovídala. Zatímco při rozjezdu brali „pouhých“ 22 tisíc dolarů za epizodu, na samotném vrcholu je čekala nebeská odměna v podobě celého 1 milionu za epizodu (mluvíme tu o době, která minula více jak před dekádou). Toto číslo se následně na konci řady roznásobilo na snových 24 milionů. Jenže to bylo dávno a všem dobře známá komediální parta už dávno není spolu. Každý herec se rozutekl svým směrem a některým to vyneslo víc, některým zase méně. Tak se pojďme podívat na konkrétní čísla, kolik si herci vydělali za rok 2018.

A začneme na první příčce, kterou obsadila (celkem nečekaně) Jennifer Aniston alias kočka Rachel. Ta si po seriálu střihla nekonečnou řadu komediálních béček televizní produkce a občas s nimi zamířila i na velká plátna. Dnes už ji však nikde moc nevídáme, a i když po řadě plastikách má stále obličej k světu, tuto hezounkou tvářičku už v kině jen tak nepotkáte, protože se svojí poslední novinkou Dumplin se pravděpodobně natrvalo přestěhovala na Netflix. Nemyslím si, že by jí to ovšem vadilo, protože si letošní rok přišla odhadem na částku 220 milionů.

Přátelé: Kathleen Turner po letech vytahuje špínu na herce
 

Stříbro vyhrála její parťačka Courtney Cox neboli Monika. Ta se svezla na podobné vlně jako její dlouholetá kamarádka, ovšem těch filmových i televizních titulů na jejím seznamu tolik nenajdete. Naposled ji svět na velkém plátně spatřil ve čtvrtém pokračování Vřískotu, který minul už skoro osm let nazpátek. I tak jí ročně přichází na účet krásných 120 milionů.

Bronz si tak trochu nezaslouženě vybojoval David Schwimmer. Ten se bez Rosse obešel také bez problémů, ovšem stín své prokleté role nikdy nepřekročil. I po svých vážných rolích v Bratrstvu neohrožených nebo kingovce Nadaný žák stejně nakonec skončil u dabování animované série z Madagaskar. Nakonec mu to ale vyneslo slušných 85 milionů.

Bramboru si těsně odnáší Matthew Perry, což je po jeho drogových lumpačinách a nevalné pověsti při natáčení celkem zázrak. Ani on se ze škatulky komika Chandlera nevymanil. Můžou za to především tituly jako Můj soused zabiják, což byl pro něho po Přátelích největší a také jediný opravdový úspěch. Vysvětluje to i fakt, že po roce 2012 už sály kin nikdy nenavštívil. Kolik mu to ročně vynáší? Pohodových 80 milionů.

Stejnou finanční příčku obsadil i sympaťák Joye, herec Matt LeBlanc. Ten po skončení seriálu pokračoval ve své roli v podobě spin-offu a diváci ani televizní producenti na něho nikdy zcela nezapomněli, takže se vždy dokázal udržet v dost širokém podvědomí, aby nezůstal ve stínu své nejslavnější postavy a zároveň si i dost přilepšil. Před pár lety si na něho například vzpomněli, když se rozjížděl nový formát Top Gearu s novou partou moderátorů.

Poslední místo pro sebe urvala Lisy Kudrow ztvárňující podivínku Phoebe. Ta se naopak od většiny svých přátel stále udržuje na jakž takž výsluní a pravděpodobně si to i celkem užívá. V jejím rejstříku najdete komedii Sousedi nebo poslední animovaný hit Mimi Šéf. Zkrátka co rok, to film, takže se zdá, že herečka se svými 70 miliony je celkem spokojená.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Lásky plná | 28.12.2018 14:48
Nesmyslně vysoké částky
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest