Živí mrtví: Rickova trilogie prozkoumá široký svět

Živí mrtví: Rickova trilogie prozkoumá široký svět | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Co nové dobrodružství Ricka Grimese nabídne? 

Tam, kde většina filmů s tematikou apokalypsy končí, tam naopak začínají Živí mrtví. Právě v tom jsou unikátní. Vyprávějí události po pádu civilizace a podrobně tuto situaci prozkoumávají. Ovšem krom naší skupiny hlavních hrdinů jsme moc možností prozkoumávat i další kouty světa nedostali. Maximálně dokud nepřišel spin-off s podtitulem Počátek konce. Teď ale nastal perfektní čas ukázat divákům zcela jinou pohádku, než na kterou jsou zvyklí.

Živí mrtví: Teorie v 5 bodech - jaký osud čeká Ricka ve filmech
 

Chystá se totiž filmová trilogie, která dokončí příběh hlavního hrdiny Ricka Grimese. Jak už jsem zmínil ve své teorii, zasazení minimálně prvního filmu by mohlo nabídnout zcela nový pohled na apokalypsu i neokoukané prostředí. Produkční studio AMC přece kdysi oznamovalo, že by chtělo mnohem více prozkoumávat tento svět. Nyní má skvělou příležitost. To nám ostatně dokazuje i představitel hlavního hrdiny, Andrew Lincoln. Co nového prozradil?

Chystaná trilogie podle něho bude vyprávět mnohem větší příběh, než jaký jsme doposud viděli. Celkově by se ovšem mělo jednat spíše o začátek většího příběhu. Dost možná i s širším pohledem na svět. Budeme více zabrušovat do fungování onoho světa a zároveň budeme prozkoumávat okolní dění, které nám bylo doposud skryto. Na závěr herec doufá, že se mu podaří vytvořit dojem, který z příběhu udělá opravdu něco vzrušujícího. No, jak se vám tato vize zamlouvá?

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu