Disney+ chystá další Marvel minisérii, tentokrát o Lady Sif

Disney+ chystá další Marvel minisérii, tentokrát o Lady Sif | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Podle nových zpráv se své vlastní minisérie dočká další postava z filmů o Thorovi.

V první polovině letošního roku se Disney chystá přivést na trh svou vlastní streamovací službu Disney+ a začít na trhu domácí zábavy konkurovat populárnímu Netflixu. Momentálně tedy bezustání pracují na tom, jak ke své nové platformě přitáhnout co nejvíce potenciálních diváků a podle mnoha předešlých zpráv to vypadá, že si vybrali cestu. Jejich aktuálním plánem se zdá být produkce co nejvíce epizodických minisérií o postavách ze svých nejpopulárnějších filmových značek jako Star Wars nebo Marvel. Už delší dobu víme, že v přípravě jsou například samostatné seriály o Lokim nebo Scarlet Witch a Visionovi, teď ale na seznam přibyl někdo další. Disney prý začalo pomalu chystat i minisérii o postavě Lady Sif.

Marvel: Seriál s Lokim oficiálně potvrzen
 

Zpráva pochází od málo známého webu Discussing Film, který, pokud se nemýlím, není nijak vyhlášený svými zákulisními informacemi. Rozhodlo se ji ale sdílet několik proslulejších filmových webů, což jí určitě dodalo na legitimnosti. DF každopádně tvrdí, že uvnitř Disneyho začali brzké přípravy na seriálu o Lady Sif, vedlejší postavě z prvních dvou filmů o Thorovi, kde si ji zahrála Jaimie Alexander. Od té se očekává, že by si svou roli měla pro seriál zopakovat a dohlížet na celý projekt opět bude samotná hlava marvelovského filmového vesmíru Kevin Feige. Rozpočet by se mohl pohybovat okolo sta milionů dolarů na šest až osm epizod. Zda se seriál odehrává před nebo po Thorovi: Ragnarok, kde se Sif vůbec neobjevila, to zatím není jasné.

Star Wars: Další hraný seriál se zaměří na postavu z Rogue One
 

Zároveň je prý třeba si uvědomit, že nápad je pouze v úplných začátcích a je možné, že by na něj také nemuselo dojít. Studio nejspíš chystá podobných minisérií opravdu hodně, o mnoha z nich pravděpodobně ani nevíme a nebylo by překvapením, kdyby od některých časem prostě upustili. Zároveň se také mohlo stát, že se zpráva malinko popletla a Marvel pouze plánuje, že by se Sif mohla objevit v chystaném seriálu o Lokim. Zajímala by vás potenciální minisérie, nebo máte pocit, že by si jiné postavy něco podobného zasloužili víc? V galerii si prohlédněte, jak Sif vlastně v obou Thorových filmech vypadala a porovnejte to s její komiksovou předlohou.

Zdroj: Discussing Film

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spike | 12.01.2019 18:01
Podle mě má ta postava co nabídnout a určitě je její výhoda, že je to silná ženská hrdinka. Také by mě zajímalo co dělala po dvojce Thora a kde byla v době kdy se odehrával Ragnarok a poslední díl Avengers.
Vstoupit do diskuze

Související články

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest