Harry Potter: Daniel Radcliffe nepochybuje, že dojde na seriál nebo reboot

Harry Potter: Daniel Radcliffe nepochybuje, že dojde na seriál nebo reboot | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tvář filmové série o mladém čaroději věří, že značka se jednou dočká nového zpracování.

Už nějakou dobu víme, že Amazon získal práva na legendární fantasy Pán prstenů a hodlá toho co nejdříve využít. Příliš mnoho detailů zatím nemáme, podle všeho se ale můžeme těšit na prequelový seriál o mladém hraničáři Aragornovi. Studio se tedy evidentně nebojí konkurovat vynikajícímu filmovému zpracování a populární značku s časovým odstupem znovu využít. Trilogie o jednom prstenu ale není jediná knižní sága, podle níž na začátku nového tisíciletí vznikla veleúspěšná filmová série. Podobné slávě se těšil i Harry Potter, příběh o mladém čaroději, který rok co rok navštěvuje školu čar a kouzel v Bradavicích. Jeho filmy společně vydělaly miliardy a ještě dnes se točí spin-offy Fantastická zvířata, je ale možné, že by se někdy Hollywood pokusil znovu natočit i původní příběh? Daniel Radcliffe, představitel filmového Harryho, má v tomto ohledu jasno.

Jsem si jistý, že se nějaké nové verze dočkáme. Vím, že nemůžu být jediný Harry Potter, kterého za svého života uvidím. Vždyť už jich dokonce několik je.“ V tom má herec samozřejmě pravdu. Není tomu dlouho, co se začal po světě na divadelních prknech hrát osmý příběh z kouzelnického světa pod názvem Prokleté dítě, kde se v roli Harryho prostřídalo hned několik herců. „Bude zajímavé sledovat, jak dlouho původní filmy vydrží. Teď to vypadá, jako by byly posvátné, ale to pomine, jednou lidi omrzí,“ pokračoval. „Zajímá mě, jestli prostě udělají přímo reboot a natočí to od začátku, nebo třeba televizní seriál. Rozhodně bych se podíval.

Chystaný seriál ze světa Pána prstenů očima Gandalfa a spol.
 

V jiném interview ale herec zašel o něco více do detailu. Podle něj by bylo daleko zajímavější, kdyby se tvůrci jen nehrabali ve starém známém příběhu, ale prozkoumali i další stránky obrovského kouzelnického světa. Jako příklad uvedl studijní léta Harryho otce Jamese a jeho přátel Siriuse Blacka, Remuse Lupina a Petera Pettigrewa, tvůrců Pobertova plánku. O jejich životě jsme toho v průběhu všech sedmi knih hodně slyšeli, materiálu by tedy scenáristé měli dost. S nějakým tím přispěním J.K. Rowlingové by to určitě nebyl problém. Tak uvidíme, jestli se Radcliffovy předpovědi jednou vyplní. V galerii si prohlédněte fotky z divadelní hry Prokleté dítě a porovnejte Radcliffa s jeho jevištními náhradami.

Zdroje: IGN, TV Guide

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Nejmenovaná | 17.02.2019 15:39
Na tu poslední ukázku z relikvue smrti jsem viděla ukázku. Mělo by se natočit Harry potter a prokleté dítě. Nevím jestli to je reálné ale najdete si to na You Tubu.
Vstoupit do diskuze

Související články

Harry Potter a Kámen mudrců

14.11.2001 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest