His Dark Materials: První teaser láká na slušné obsazení

His Dark Materials: První teaser láká na slušné obsazení | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Dočkáme se další epické adaptace?

O připravované televizní adaptaci knižní trilogie Jeho temné esence autora Philipa Pullmana jsme vás již informovali. O hvězdném obsazení taktéž. Nyní stanice BBC One konečně vydala krátký půlminutový teaser, který především představuje herce a jejich postavy. Uvedla jej na Twitteru se slovy "We are keeping our daemons close".

Prudukce nové televizní série skončla před Vánoci a bude uvedena v tomto roce. Přesné datum nám stále ještě známo není, ale nemyslím si, že by to mohlo být dřív než v létě. Na režii se podílel i oscarový Tom Hooper (Cena Akademie za Královu řeč) a v hlavních rolích se představí Dafne Keen (Logan) jako Lyra, James McAvoy jako Lord Asriel, Lin-Manuel Miranda jako Lee Scoresby, Ruth Wilson jako Paní Coulter a Clarke Peters jako The Master. Hlavní postavy si můžete v plné kráse prohlédnout v galerii.

"Chtěli jsme dát fanouškům malou ochutnávku z His Dark Materials," uvedla výkonná producentka Jane Tranter. Podle oficiální synopse od BBC bude příběh sledovat Lyru Belacquaovou, osiřelou dívku, která žije v paralelním světě, kde se prolínají věda, technologie a magie, a která se vydá na cestu za nalezením unesených přátel a zároveň odkryje děsivý plán, jehož součástí byly i unesené děti. Netrvá to dlouho a její cesta ji přivede k tajemnému jevu zvanému Prach. Přidá se k ní také chlapec Will, který je držitelem nože, jenž dokáže otevírat okna do jiných světů. Zatímco se Lyra dozvídá pravdu o sých rodičích a o svém osudu, oba mladí lidé jsou zapleteni do války s nebeskými silami, která zuří napříč všemi světy. 

Bude to vůbec první televizní adaptace Pullmanových románů, když pomineme skoro zapomenutou filmovou adaptaci s názvem Zlatý kompas, kde si zahrál i Daniel Craig. Podle oficální synopse to vypadá, že se dočkáme adaptace všech tří knih, pravděpodobně v průběhu několika sérií. Druhá série už je totiž v přípravě a ve fázi hledání scenáristy. 

Půlminutový teaser láká na epickou podívanou:

Zdroj: DigitalSpy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest