Alternativní příběhy od Marvelu míří na Disney+

Alternativní příběhy od Marvelu míří na Disney+ | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Marvel daruje Disneymu zcela unikátní a nikdy nezfilmované příběhy! 

Marvel svůj rozšířený filmový vesmír hodlá v blízké době přesunout i do televize, kde bude v podobě seriálů bavit diváky na streamovací službě velkého myšáka Disney+. Tím pádem se na malou obrazovku v současné době chystají oblíbené postavy jako například Loki, Scarlet Witch, Winter Soldier a mnoho dalších. Nyní ale tuto nabídku doplnil další superhrdinský seriál, který ovšem bude nabízet zcela jinou a netradiční formu zábavy.

TOP 5 minisérií, které Marvel chystá pro Disney+
 

Komiksový geeci a pamětníci si jistě vzpomenou na komiksovou sérii ze sedmdesátek, která nese název What If, v překladu Co kdyby. A už samotný název mnoho napovídá. Tato série totiž na papírových stránkách vypráví alternativní verze dobře známých příběhů, ve kterých vystupují nejpopulárnější superhrdinové tohoto univerza. Jedná se tedy o zcela unikátní scénáře, které samozřejmě nejsou brané za kánon. Tím pádem bychom se měli vyhnout spojování se vznikajícími filmy a výše zmíněnými seriály. 

Čeho bychom se ale konkrétně měli dočkat? Chtěli jste vždy vědět, jak by pokračoval příběh Spider-mana, kdyby mu nezemřel strýček Ben? Nebo kdyby mu nezemřela jeho životní láska, Gwen Stacy? Nebo snad kdyby se dokonce samotný pavoučí muž stal členem Fantastické čtyřky? Můžete to zjistit. Nebo snad chcete vědět, co by bylo, kdyby místo Thora vládl mocným kladivem Loki? Nebo kdyby celý svět věděl, že je Daredevil slepý? S velkou pravděpodobností dostenete na tyto otázky odpovědi.

Na rozdíl od jiných připravovaných seriálů se tento bude lišt tím, že bude animovaný. Kdo se ovšem postará o jeho realizaci, to zatím nevíme, už teď ale bylo potvrzeno, že na seriál dohlédne samotný šéf Marvel Studios, Kevin Feige. A dokonce není vyloučeno, že v něm zaslecheme známé hlasy některých herců, kteří ztvárňují tyto postavy na velkém plátně. Tak co? Těšíte se více na tuto šílenost, nebo vás stále více lákají hrané spin-offy jednotlivých hrdinů? Dejte vědět v komenářích! 

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 14.03.2019 18:48
Jo to mě zajímá, klidně...více alternativních verzí které by plátno nesneslo...třeba zombie Marvel
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest