Simpsonovi reagují na přechod k Disneymu provokativním obrázkem

Simpsonovi reagují na přechod k Disneymu provokativním obrázkem | Fandíme seriálům
20 Century Television
Zobrazit další 3 obrázky
Simpsonovi vítají svůj nový domov...s otevřenou náručí? 

Tak je to tady. Fox se stal součástí výrazně umírněnějšího a pohádkového Disneyho. A my? My se ve strachu ptáme sami sebe, co to znamená pro naše oblíbené projekty, které dost pravděpodobně nyní čelí změnám kvůli zcela jinému, především rodinnému způsobu prezentace. A na tuto událost nyní zareagovala žlutá rodinka Simpsonovi, kteří jsou dlouhodobým zlatem stanice Fox. Tedy, spíše byli. Jeden z jejich hlavních showrunnerů, Al Jean, zveřejnil příspěvek na Twitteru, kde se slovy loučil s Foxem a vítal Disneyho, což by nebylo nic kontroverzního. Pozornost totiž upoutá obrázek, který tato slova doprovázel a jeho autorem je samotný otec této látky, Matt Groening. Fotku najdete v galerii.

Vidíme zde Homera Simpsona, který škrtí místo svého šibalského syna Mickey Mouse a naopak Bart se tomu výjimečně směje. Jistě lze tento výjev s mávnutím ruky považovat za lehký vtípek, ovšem že si tímto vyobrazeným gestem tvůrci vynahrazují své skutečné názory, to popřít nelze. Přece jenom, málokdo má z tohoto spojení skutečnou radost a hlasití internetoví uživatelé jsou toho důkazem. Navíc minimálně 4 000 zaměstnanců Foxu tímto krokem přišlo nebo přijde o práci. A dovolím si hádat, že počet pozitivních faktů, jenž tuto událost doprovází, by tvůrci společně s diváky spočítali na prstech jedné ruky. Co si o této události myslíte vy? A považujete také zveřejněný potenciálně provokativní obrázek za něco více než vtípek? Dejte vědět v komentářích.

Zmínění obrázek si prohlédněte v galerii.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Carnage | 22.03.2019 11:56
Ale no tak hoši, tak se zase uklidníme. Čeho se jako mají lidi bát, téměř se to diváků nedotkne. Simpsonovi jsou dojná kráva a už dlouhodobě ve světě o nich lidí říkají že jsou vyčerpaní a prostě už to není ono + korektnost ameriky je prostě zabíjí (Apu kauza). Vetřelec a Predátor dostal od vašich skvělých Foxů dost sračkoidní poslední filmy který obě značky stejně poslali skoro do hrobu a co se týče komiksových filmů? Tam je to naprosto v pořádku protože někteří lidi by opravdu chtěli vidět kvalitní F4 film jenže foxové udělali 3 a jedinej kterej malinko stál za řeč byla jednička, takže tu značku taky pomalu zabili. Ně díky a děkujeme Disney že to zase konečně vytáhne.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest