Gotham: Batman na plakátech k finální epizodě!

Gotham: Batman na plakátech k finální epizodě! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Jak bude náš oblíbený superhrdina vypadat a co můžeme čekat od závěru seriálu?

Posledních dvou epizod seriálu Gotham se sice dočkáme s delší pauzou až 19. a 26. dubna, během této přestávky nám ale tvůrci hodlají přinést pěknou várku novinek. Údajně bychom se měli dočkat nějakých speciálních trailerů pro závěrečné epizody, dnešní novinka se ale týká epizody úplně poslední. Již několikrát jsme od tvůrců slyšeli, že v závěru seriálu uvidíme i samotného Batmana, což nám nyní potvrzuje nový plakát, který si můžete ve dvou variantách prohlédnout dole v galerii.

Je pravda, že na plakátech vidíme Batmana pouze zezadu dívajícího se na Gotham, nicméně je zcela pochopitelné, že tvůrci nechtějí vytasit Batmana jako svůj největší trumf v celé své kráse na nějakém plakátu. Mnohem lepší je pouze navnadit a Temného rytíře plně odhalit až v samotné finální epizodě. Oba plakáty tedy účelně a úspěšně slouží jako pouhé navnazení na to, co má přijít. I tak z nich ale můžeme něco málo vyčíst, pokud je porovnáme s dřívějšími informacemi.  

Tvůrci v jednom z rozhovorů zároveň uvedli, že pro seriál vytvořili zcela nový kostým, který by se měl z již známých předchůdců asi nejvíce podobat druhému kostýmu, který nosil Batman ve filmech Temný rytíř a Temný rytíř povstal. Stejně jako kostým Batmana ze zmíněných filmů i ten seriálový si bude hrát se specifickým tvarováním, což je vidět v přiložených plakátech na Batmanově masce a také na jeho plášti. Jak moc podobně, nebo naopak odlišně bude ale celkový kostým nakonec vypadat, to se dozvíme s jistotou až ve finále seriálu.

Následující informace pak mohou obsahovat lehké spoilery k finální epizodě, takže zvažte, zda chcete číst dál. Z výskytu Batmana v závěrečné epizodě tedy vyplývá, že se bude její určitá část odehrávat v budoucnosti, kde se zároveň dočkáme všech plně zrozených padouchů ze seriálu. To už nějakou dobu víme. Podle některých informací by se ovšem v této budoucnosti mohla odehrávat celá finální epizoda, což by znamenalo, že by válka o Gotham v přítomnosti mohla vyvrcholit už v předposlední epizodě.

Co se týká samotného Batmana, většinu scén v obleku by měl ztvárnit jiný herec, který výškově tomuto superhrdinovi odpovídá. Zároveň ale víme, že v masce uvidíme také Davida Mazouze, který Bruce Wayna v seriálu běžně hraje. Je tedy možné, že bude Davidův obličej digitálně vložen „pod masku“ Batmana? Ať už to tvůrci plánují udělat jakkoli, snad se s tím vším úspěšně poperou a představí nám co možná nejlepšího Batmana. Níže najdete promo video k předposlední epizodě, kterou uvidíme 19. dubna.

Zdroje: screenrant.com, serienjunkies.de

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest