The Eddy: Oscarový Damien Chazelle dál buduje úctyhodné obsazení svého první seriálu

The Eddy: Oscarový Damien Chazelle dál buduje úctyhodné obsazení svého první seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Herecké obsazení muzikálové novinky se rozrostlo o další zajímavé jméno. Tentokrát si Chazelle sáhl pro posilu do Studené války.

Několik dní po obsazení André Hollanda (Castle Rock) do hlavní mužské role v seriálovém debutu Damiena Chazella (La La Land), se do hudebního titulu The Eddy připojuje polská herečka Joanna Kulig. Ta se prosadila především díky snímkům režiséra Pawla Pawlikowskiho. Nejprve si střihla vedlejší roli v jeho oscarovém dramatu Ida a následně zazářila minulý rok v hlavní roli ve Studené válce, která rovněž byla nominovaná na Oscara za cizojazyčný film a kameru. Naposledy jste ji mohli zaznamenat v březnovém akčním seriálu Hanna od Amazonu.

The Eddy: Seriálový debut Damiana Chazella obsadil hlavní roli
 

Osmidílná minisérie The Eddy, kterou Damien Chazelle chystá pro Netflix, bude pojednávat o úspěšném jazzovém muzikantovi Elliotu Udovi (André Holland). Elliot opustí Státy a usadí se v Paříži, kde se schovává před světem a stává se spolumajitelem nepříliš úspěšného jazzového klubu. Elliot střídavě randí se zpěvačkou místní kapely Majou, avšak je emocionálně uzavřený a něco se sebou začne dělat teprve v momentě, kdy se v Paříži objeví jeho patnáctiletá dcera. Právě onu zmiňovanou Maju ztvární čerstvě obsazená Joanna Kulig.

Maja si není úplně jistá vztahem s Elliotem, a tak se s ním neustále schází a rozchází. Navíc má problém s pitím a její život má pro ni smysl jen v momentech, kdy se oddává zpěvu na pódiu. Vše ostatní ji deprimuje a má čím dál větší pocit, že se její život ocitl ve slepé uličce, ze které není úniku. Minisérie The Eddy je zajímavá i tím, že se v ní bude mluvit třemi jazyky a to anglicky, francouzsky a arabsky.

Datum premiéry zatím ohlášeno nebylo, ale snad se seriálu dočkáme ještě od konce letošního roku. O dalších informacích vás budeme průběžně informovat. Níže se můžete přesvědčit, že Joanna Kulig není jen skvělou herečkou, ale i zpěvačkou.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest