Batwoman: Prezident stanice The CW promluvil o nové komiksové sérii

Batwoman: Prezident stanice The CW promluvil o nové komiksové sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Mark Pedowitz se vyjádřil k seriálu o Batwoman a směřování stanice.

Stanice The CW očividně stále nemá dost komiksových seriálů a tak chystá další a to seriál o Batwoman (zatím je objednán pilot). Ta už nám byla představena v zatím posledním crossoveru seriálů z Arrowverse, kde si ji zahrála Ruby Rose.

A pokud se bude šéfům stanice líbit i pilotní epizoda, pak se Batwoman dočká schválení celé řady. Což by samozřejmě mělo nemalý dopad na Arrowverse, už jen proto, že by se jeho oficiální součástí stalo i domovské město Batmana Gotham

Ostatně, to, že série dál rozšíří Arrowverse potvrdil i prezident The CW Mark Pedowitz. Stanice aktuálně končí s celou řadou letitých seriálů a připravuje se na budoucnost. Jaká bude? K tomu Pedowitz řekl, že stanice má velice jasnou představu o svojí identitě, jež je patrná i na seriálech, které se aktuálně chystají. Stanice se nadále bude zaměřovat na seriály pro mládež, které se snaží být maximálně inkluzivní a do téhle škatulky spadá i Batwoman, která podle Pedowitze bude součástí Arrowverse.

O seriálu toho zatím moc nevíme, ale už dříve bylo odhaleno, že bude zasazen před události v crossoveru nazvaném Elseworlds. Zajímavostí je, že pokud to vyjde, bude Kate Kane/Batwoman první lesbickou superhrdinkou, která bude mít vlastní sérii.

V ní bychom měli kromě Ruby Rose vidět i Meagan Tandy (Sophie Moore), Camruse Johnsona (Luke Fox), Dougraye Scotta (Jacob Kane), Elizabeth Anweis (Catherine Hamilton-Kane), Nicole Kang (Mary Hamilton) nebo Rachel Skarsten (Red Alice).

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest