Hra o trůny 8: Ani herci neví, jak to dopadne, aneb souhrn posledních novinek

Hra o trůny 8: Ani herci neví, jak to dopadne, aneb souhrn posledních novinek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Konec velké fantasy ságy už je doslova za dveřmi. Co všechno tedy stihli tvůrci před začátkem 8. řady prozradit?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Zdá se to neuvěřitelné, ale poslední řada Hry o trůny konečně v noci na zítřek po více než ročním čekání odstartuje. Tvůrci se mermomocí snaží držet jazyk za zuby a neupustit takovou chvíli před premiérou žádné zásadní spoilery, když vás ale někdo permanentně bombarduje otázkami, je občas těžké se kompletně ohlídat. Shrnuli jsme pro vás tedy všechno zajímavé, co kdokoliv z hereckého či tvůrčího týmu v poslední době chtěně nebo nechtěně odhalil, co zahraniční weby dokázali o 8. sezoně vyhrabat a jakékoliv další drobnosti, které po internetu kolují.

Novinky od showrunnerů

8. série je zakončením více než šedesáti hodin příběhu, který se postupně odvíjí už několik let. Showrunneři David Benioff a D. B. Weiss navíc od začátku 6. sezony postrádají šablonu knižní předlohy, takže většinu děje pro závěr ságy museli vymýšlet sami. Přesto ale v rozhovoru říkají, že ho mají v hlavě už celých pět let. Nebo alespoň jeho základy. Rozhodně prý byli celou dobu otevřeni změnám. Někdy v průběhu 3. série se na finálním konci víceméně usnesli, ale nikdy si nemohli být jistí, že jeden z nich mezitím nepřijde s něčím ještě lepším. Finále, které si pro diváky připravili, by podle nich mělo uspokojit většinu diváků, nemohou ale slíbit, že bude stačit všem. Vynasnažili se na maximum, ale vždy se najde někdo, kdo s jejich nápady souhlasit nebude. Tak to prostě chodí.

Hra o trůny: Nová teorie říká, že Cersei porodí trpaslíka!
 

Ať už se nám poslední řada líbit bude nebo nebude, showrunneři rozhodně nechtějí, abychom o ní něco věděli dopředu. Slyšeli jsme zvěsti o nespočtu ochranných opatření, člověk by přesto očekával, že alespoň herecké obsazení bude vědět, kam se seriál ubírá. Podle Benioffa ale ani to nemusí být pravda. Podle všeho se ve velkém natáčely alternativní scény a pracovalo se s falešnými scénáři. Benioffovo vyjádření ale naznačuje, že tomu tak nebylo jen kvůli slídivým fanoušků, ale i kvůli jednotlivým členům obsazení. Každý herec prý věří, že konec Hry o trůny zná. To ale neznamená, že zná ten pravý.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest