Gotham: Plnohodnotný trailer k poslední epizodě

Gotham: Plnohodnotný trailer k poslední epizodě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Co nám odhalují nové záběry k velkolepému finále?

Již tento pátek v ranních hodinách se k nám dostane závěrečná epizoda seriálu Gotham. Minulý týden jsme dostali první ochutnávku v podobě promo videa, jehož rozbor jsme vám přinesli v samostatném článku. Nyní nám tvůrci přinesli plnohodnotný trailer, který mnohem více nastiňuje, co od poslední epizody vlastně čekat.

Trailer nejprve opakuje záběry z předchozích epizod napříč celým seriálem, zejména odkazuje na úplné začátky kladných a záporných postav v první sérii. Následně se přesouváme deset let do budoucnosti, kde se bude velká část epizody odehrávat. Dozvídáme se, že Tučňák (Robin Lord Taylor) byl celých deset let zavřený ve věznici Blackgate díky Jimu Gordonovi (Ben McKenzie). Když se tedy dostane Tučňák z vězení v té podobě, v jaké jej známe z komiksů, rozhodne se spolu s Hádankářem (Cory Michael Smith) Gordonovi pomstít. Dočkáme se zároveň určitých paralel s první velkou konfrontací Tučňáka a Gordona z první série.

Tučňák a Hádankář ovšem nebudou jediná hrozba, která přijde. Spolu s návratem Bruce Wayna (David Mazouz) totiž uteče z Arkhamu Jeremiah Valeska neboli Joker (Cameron Monaghan). Určité záběry pak vyvolávají pocit, že bychom se s ním mohli podívat na místo, kde došlo k Jokerovu zrození, tedy do továrny Ace Chemicals. V traileru se představuje i nová Selina, kterou po Camren Bicondové ztvární herečka Lili Simmons. Selina se po dlouhé době znovu setkává s Alfredem, na slavnosti k otevření zrekonstruované budovy Wayne Enterprises, kam se dostanou i ostatní hrdinové a padouši ze seriálu. Následně vidíme Selinu jakožto Catwoman přímo v akci. Otázkou ovšem zůstává, co bude s Brucem. Jeho nám totiž žádný ze záběrů v budoucnosti neukazuje, přestože se o něm neustále mluví.

Je zde tak několik možností. První možností je, že Bruce bude jako Selina/Catwoman také přeobsazen a trailery nám jej zatím nechtějí ukázat. Druhou možností je, že se budoucí Bruce záměrně vůbec neukáže před obrazovkou, aby nemuselo dojít k jeho přeobsazení. Této možnosti nahrávají dřívější nepotvrzené zprávy, že Batmana v kostýmu sice ztvární někdo jiný, nicméně pod maskou by měl být stále vidět David Mazouz. Pokud jsou tedy tyto informace pravdivé, znamená to, že se tvůrcům do přeobsazování Mazouze nechce.

S tím pak souvisí ještě třetí možnost. V té bychom mohli vidět Davida jako budoucího Bruce Wayna s tím, že by mu pár vrásek přidali v maskérně, podobně, jako když se maskéři postarali o "zestaření" postav například v závěru Harryho Pottera. Tahle technika nepůsobí vždy úplně přirozeně, a tak se tato varianta nejeví jako jedna z těch pravděpodobných. Stejně tak kvůli rozpočtu seriálu nepočítejme s tím, že by Mazouz zestárl prostřednictvím digitálních triků. Neznamená to ovšem, že k použití masky nakonec přeci jen nedojde. Tvůrci před sebou měli nelehký úkol a již v pátek se dozvíme, jak se s ním, a s celou epizodou, nakonec vypořádali.

Níže najdete zmiňovaný trailer. Těšíte se na poslední epizodu? A jak to podle vás vyřeší se starším Brucem Waynem? Dejte nám vědět v komentářích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest