Hra o trůny 8: Bitva o Winterfell na nových fotkách

Hra o trůny 8: Bitva o Winterfell na nových fotkách | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 6 obrázků
Velký střet s mrtvými je každý den blíž, zkraťte si čekání novými obrázky ze třetí epizody.

Druhá epizoda 8. řady Hry o trůny se při své pondělní premiéře dočkala od některých fanoušků poměrně negativní odezvy. Mnoho diváků si stěžovalo na fakt, že první dva díly z celkových šesti nijak neposunují děj a jen se babrají v postavách a jejich vzájemných interakcích. Za sebe musím říct, že role prvních dvou epizod je přeci naprosto jasná. Zahrát na nostalgickou notu a připomenout nám všem, jaké skvělé postavy v seriálu vlastně tolik let sledujeme, aby nám jich bylo o to více líto v nadcházejícím díle. Tím je totiž bitva o Winterfell, největší válečná scéna v dějinách televize. Kdo při souboji živých proti mrtvým seriál navždy opustí, to se už brzy dozvíme, zatím se ale můžeme pokochat alespoň několika novými fotkami.

Recenze: Hra o trůny 8: Druhá epizoda přinesla kontroverzní tempo a kontroverzní sex
 

Obrázky jsou snad ještě méně sdílné, než ty, které HBO vypustilo před týdnem pro druhou epizodu. Ukazují prakticky pouze scény, jež jsme mohli vidět v nedávné krátké upoutávce (pod článkem), nebo nic neříkající záběry na jednotlivé postavy. Jediné menší odhalení je to, že Tyrion (Peter Dinklage) nakonec podle všeho uposlechne příkaz své královny a společně s Varysem (Conleth Hill) a dalšími obyvateli Winterfellu se před bitvou ukryje v katakombách. Stále také není zcela jasné, proč Jon (Kit Harington) s Daenerys (Emilia Clarke) sledují bitvu zpovzdálí.

V minulé epizodě bylo naznačeno, že by se Night King mohl držet zpátky, pokud by se cítil ohrožený, ale podrobněji zatím strategie v tomhle směru rozebírána nebyla. Chystají se snad Jon a Daenerys Night Kingovu armádu překvapit ohnivým útokem na hřbetech draků? Alespoň Jon se každopádně zapojí do bitvy i osobně, jelikož trailer i fotka ho ukazují s mečem v ruce na bojišti. Jediná, kdo se ukázala na více než jedné fotce, je Sansa (Sophie Turner). Sehraje snad při střetu nějakou důležitou roli? Přijde se svou vlastní strategií? Nebo se jen na hradbách loučí se svou sestrou Aryou (Maisie Williams)? Pondělní ráno nám to poví. Všechny obrázky najdete v galerii.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest