Netflix uzavřel dohodu s firmou Dark Horse Entertainment, které patří například Hellboy

Netflix uzavřel dohodu s firmou Dark Horse Entertainment, které patří například Hellboy | Fandíme seriálům
Lionsgate
Po "rozchodu" s Marvelem má Netflix další eso v rukávu.

V nedávné minulosti jsme se dozvěděli, že dala streamovací společnost Netflix postupně stopku všem seriálům na motivy marvelovských komiksů (u The Defenders to nebylo oficiálně oznámeno, ale předpokládá se, že i oni už nebudou na Netflixu pokračovat). 

Nicméně streamovací gigant už má "náhradní" knihovnu komiksů, ze kterých může čerpat. Bylo totiž oznámeno, že uzavřel dohodu s firmou Dark Horse Entertainment, což je produkční odnož komiksového vydavatelství Dark Horse Comics.

Není to překvapení, z jejich spolupráce vzešla povedená série The Umbrella Academy (u které byla schválena druhá řada) a očividně to firmám klape, takže v tom chtějí pokračovat. 

Nutno poznamenat, že tohle spojení je hodně lákavé. Jako streamovací společnost může Netflix nabízet mnohem drsnější projekty, než klasické televize a Dark Horse se specializuje na komiksy, která obvykle nejsou určeny pro celou rodinu. Po tuhle značku spadají komiksy jako Hellboy, Sin City, The Strain, ale i o trochu méně temná Buffy, přemožitelka upírů. Kromě toho Dark Horse také vydával komiks The Witcher a jak víme, Netflix chystá seriálovou verzi (ovšem inspirovanou knižní, ne komiksovou předlohou). 

Zatím není známe, jaké konkrétní projekty z tohoto spojení vzejdou, ale už teď je možné prohlásit, že mít velká očekávání je na místě.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Spike | 11.05.2019 16:36
Takže očekávám, že se brzy můžeme dočkat nové verze Buffy, přemožitelky upírů. No snad se to povede stejně dobře jako návrat čarodějky Sabriny.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest