Hra o trůny 8: Už v pondělí nás čeká dvouhodinový dokument ze zákulisí

Hra o trůny 8: Už v pondělí nás čeká dvouhodinový dokument ze zákulisí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 25 obrázků
Už víme, kdo vybojoval Železný trůn. Tvůrci ale se seriálem poctivě válčili už několik let.

Článek obsahuje spoilery ke konci 8. řady!

Po osmi dlouhých, napínavých a emocionálně nabitých letech, došla Hra o trůny konečně ke svému konci a kontinent Západozemí našel svého nového vladaře. Všechny postavy dorazily na konec svých spletitých cest, až už šťastný, nebo ne, a my můžeme odložit spekulace o tom, jaké završení si pro nás tvůrci připraví.

Týden co týden jsme dosud vedle samotných epizod dostávali mnohaminutová videa nabitá záběry z natáčení a rozhovory s tvůrci, poslední epizodu s titulem The Iron Throne (Železný trůn) ale žádné pohledy do zákulisí nedoprovázely. K tomu má ale HBO pádný důvod. Příští týden nás totiž místo dalšího dílu čeká dvouhodinový dokument nesoucí název The Last Watch (Poslední hlídka).

Vysílat se bude v tradiční pondělní čas, u nás tedy ve tři hodiny ráno, a stanice zatím uveřejnila kromě krátké upoutávky i synopsi: „Hra o trůny: The Last Watch vás provede skrz bláto a krev a odhalí všechny slzy a triumfy spojené s převáděním fantasy světa Západozemí na televizní obrazovky uprostřed studií, polí a parkovišť Severního Irska. Díky neomezenému přístupu za oponu nabízí The Last Watch reportáž z hlubin produkce ve společnosti hereckého obsazení a pracovníků na place, kteří se potýkají s extrémním počasím, drtivými uzávěrkami a nezměrným počtem fanoušků lačnících po spoilerech. Jedná se o daleko více než dokument z natáčení. Tohle je úsměvný a zároveň emocionální příběh vyprávěný s vtipem a osobitostí. O hořkosladkém tvůrčím procesu stavění světa, jemuž musíte jednou dát sbohem.

Pokud se tedy nehodláte tak lehce smířit s tím, že váš oblíbený seriál je navždy pryč, mohla by vám The Last Watch tuto skutečnost alespoň na chvíli vypudit z hlavy. Na závěr ještě minutová ukázka.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest