Tales of the City: Trailer na skvěle obsazenou minisérii od Netflixu

Tales of the City: Trailer na skvěle obsazenou minisérii od Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Adaptace knižní série se zaměřuje na tematiku LGBTQ komunitu.

Netflix to v poslední době nemá úplně lehké, několik firem stáhlo své tituly z jeho knihovny, což může samozřejmě znamenat případný odliv předplatitelů. Ale má to tu výhodu, že se streamovací gigant čím dál víc soustředí na filmy a seriály z vlastní produkce. A mnohé z nich jsou rozhodně povedené.

Není zatím jasné, jak kvalitní bude minisérie Tales of The City, která se inspirovala u knih autora jménem Armistead Maupin, nicméně už teď se dá říct, že pokud jde o herecký aspekt, nemáme se čeho bát. V obsazení figurují jména jako Ellen Page, Laura Linney, Olympia Dukakis, Murray Bartlett nebo Charlie Barnett.

Námět seriálu se zaměřuje na Mary Ann (Laura Linney), která se vrací domů do San Francisca, kde před lety nechala svou dceru i exmanžela, aby se věnovala kariéře. Nyní ale u ní propukla krize středního věku a její perfektní život nakonec tak perfektní není. Po návratu domů je ale rychle vtažena do pestrého světa Anny Madrigal (Olympia Dukakis), který ji oslní svou rozmanitostí a uvolněností.

Tales of the City navazuje na stejnojmennou minisérii, která se objevila v roce 1993 a hrály v ní právě Laura Linney a Olympia Dukakis (plus několik dalších herců, které uvidíme i v nové sérii).

Trailer Tales of the City sice působí místy dramaticky, ale zbytečně nehraje na vážnou notu. Zdá se, že půjde o hravou podívanou, která se bude věnovat nejen rodinným vztahům, ale také se bude soustředit na LGBTQ tematiku. Což ostatně není překvapením, v obsazení figuruje hned několik homosexuálních herců a stejně tak ve štábu působí hromada zástupců LGBTQ komunity. Nemusíme se ale bát žádné "politické agitky", upoutávka naznačuje, že půjde spíše o hravou záležitost, která hodlá navodit příjemnou atmosféru.

Netflix uvolní všech 10 epizod už 7. června.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest