El General Naranjo: Hon na Pabla Escobara z jiného úhlu pohledu

El General Naranjo: Hon na Pabla Escobara z jiného úhlu pohledu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kolumbijsko-americká spolupráce nám přinesla nový náhled na boj s medellínským drogovým kartelem. 

Období Pabla Escobara patří k těm nejdrsnějším, ale zároveň nejvýraznějším v novodobých dějinách Kolumbie. Příběh drogového barona a gangstera byl zpracován již mnohokrát, z nedávných dob máme například seriál Narcos či film Escobar v čele s Javierem Bardemem a Penélope Cruz. Může se tak zdát poměrně zvláštní, že o Escobarovi vznikne další projekt. Nový počin se nicméně rozhodl jít na celou věc trochu jinak. Seriál, na kterém spolupracovala Kolumbie s americkou stanicí Fox, konkrétně se službou Fox Premium, se zaměřil na osobnost generála jménem Óscar Naranjo.

Naranjo měl bohatou historii v policejní sféře, především pak právě v období řádění známého gangstera. V osmdesátých a devadesátých letech minulého století se generál stal součástí mnoha operací, jejichž účelem bylo dopadnout Pabla Escobara a další členy medellínského drogového kartelu. Seriál se tedy na bohatou a drsnou historii Kolumbie zaměří z pohledu jednoho z nejvýraznějších policejních činitelů té doby.

Role Naranja se ujal peruánský herec Christian Meier, který pro Kolumbii už mnohokrát pracoval (natáčel zde například historickou telenovelu Zorro: Meč a růže, o které jsme psali zde). Zbytek obsazení je také celkem povedený a potěší především fakt, že seriál je vedle dramatických pasáží také nabitý akčními scénami.

Níže tedy najdete teaser trailery, kterým se i během krátké stopáže daří vybudovat poměrně solidní atmosféru. O tom, že se v seriálu nešetří akcí, nás vedle teaserů přesvědčují také fotky, které najdete dole v galerii. Momentálně jsou v plánu tři série o celkovém počtu 60 epizod. První série, která se začala vysílat již 24. května prostřednictvím služby Fox Premium, má mít celkem 13 epizod. Uvidíme, zda bude seriál oficiálně zpřístupněn i u nás.

Zdroj: kenyabuzz.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest