Jurský svět: Křídový kemp: Nový animovaný seriál míří na Netflix

Jurský svět: Křídový kemp: Nový animovaný seriál míří na Netflix | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dinosauři na vás budou brzy cenit zuby i na televizních obrazovkách. 

V roce 2015 jsme se dočkali pokračování kultovní filmové série Jurský park, kdy již čtvrté pokračování neslo název Jurský svět. Film dokázal vydělat velkou hromadu peněz, a tak se vedle dalších pokračování čtyřky tvůrci rozhodli rozšířit znovu nastartovanou sérii s dinosaury pomocí her, atrakcí atd., přičemž nyní přišla řada i na oblast seriálů. Již nějakou dobu je totiž v přípravě animovaný seriál s názvem Jurrasic World: Camp Cretaceous (Jurský svět: Křídový kemp), který by měl být zasazen do druhé části ostrova Isla Nublar, jenž známe z filmů.

Hlavními protagonisty seriálu bude zcela nová parta teenagerů, která se rozhodne Křídový kemp blíže prozkoumat a jak už to v této sérii bývá, něco se dříve či později ošklivě zvrtne. Parta mladých hrdinů tak bude muset spolupracovat, aby z celé situace všichni dokázali vyváznout živí. Seriál by měl být cílen především na mladší publikum a prostřednictvím spolupráce hlavních hrdinů a poznání faktů o dinosaurech by se měl tímto způsobem snažit mladší diváky v určité míře vedle zábavy také vzdělávat.

To ovšem neznamená, že by seriál neměl nabídnout ony strašidelné prvky, pro které je filmová série typická. Alespoň tak to minimálně působí z prvního teaser traileru, který najdete dole pod článkem. O vysílání seriálu se postará Netflix a dočkáme se jej už příští rok. Vzhledem k tomu, že třetí Jurský svět se dostane do kin až v roce 2021, tak si budou moci fanoušci (zejména pak ti mladší) zkrátit čekání právě tímto seriálem.

Zdroj: screenrant.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest