Carnival Row: První teaser na fantasy detektivku točenou v Česku odhalil datum premiéry

Carnival Row: První teaser na fantasy detektivku točenou v Česku odhalil datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Orlando Bloom a Cara Delevingne se představují v prvních záběrech fantasy seriálu od Amazonu.

Streamovací služba Amazon Prime zveřejnila první teaser a datum premiéry dlouho očekávaného kriminálního fantasy seriálu s hororovými prvky Carnival Row. O tomto titulu jste se na našem webu mohli dočíst již z kraje loňského roku, a to v souvislosti s natáčením, které probíhalo v barrandovských ateliérech, na zámcích Sychrov, Frýdlant a Kačina, ale i v okolí Prachovských skal a Adršpachu. Seriál vábí nejenom na tuzemské lokace a české herce ve vedlejších rolích, ale i na titulní herecké duo v podání Orlanda Blooma a Cary Delevingne.

TOP 5 zahraničních seriálů posledních dvou let, které se natáčely v Česku
 

Děj seriálu od společností Amazon Studios a Legendary Television se odehrává ve viktoriánském fantasy světě, konkrétně ve městě Burque. Do této metropole prchají bytosti z bájí a pohádek, které jsou vyhnány ze své válkou zmítané země. Mezi obyvateli města a "imigranty" vznikají nepokoje. Příběh sleduje detektiva Rycrofta Philostrateho (Orlando Bloom), který vyšetřuje sérii brutálních vražd. Vina je samozřejmě obyvateli města automaticky svalována na bájné postavy a hrozí, že situace vyeskaluje v krvavý konflikt. V tomto zmatku se ocitá i víla Vignette Stonemossová (Cara Delevingne), která se musí skrývat, protože je jednou z podezřelých.

Kromě Orlanda Blooma a Cary Delelevingne si v osmidílném seriálu zahráli David Gyasi (Interstellar), jenž dostal roli zámožného fauna Agreuse, Karla Come (Pod kupolí) coby čarodějnická básnířka Tourmaline či Indira Varma (Hra o trůny) v roli Piety Breakspear, mazané členky mocné rodiny ovládající město Burque. Z tuzemských herců se můžete těšit na Petru Bučkovou (Skleněný pokoj), Eriku Stárkovou (MOST!), Milana Aulického (Rašín) či Jiřího N. Jelínka (Underworld: Krvavé války).

Jedním z výkonných producentů je scenárista Travis Beacham (Pacific Rim - Útok na Zemi), který před 15 lety napsal nezfilmovaný scénář A Killing on Carnival Row, kterým se osmidílný seriál inspiroval. Tento nepublikovaný filmový scénář byl jedním z prvních, které se ocitly v roce 2005 na Black Listu - anuálním seznamu nejlepším nerealizovaných scénářů. První teaser neodhalil z děje zhola nic, jen ukázal podobu ústřední dvojice a odhalil datum premiéry, které se dočkáme na konci letních prázdnin 30. 8.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest