Star Wars: Vader: Souhrn novinek o druhé epizodě

Star Wars: Vader: Souhrn novinek o druhé epizodě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Přestože natáčení druhé epizody je ještě daleko, dostáváme několik nových informací a také nový plakát. 

Po uvedení první epizody fan-made série s Darthem Vaderem fanoušci netrpělivě vyčkávají na druhou epizodu, ve které se temný sithský lord utká v boji na život a na smrt se skupinou přeživších Jediů, které bude k překvapení mnohých vést Mace Windu, jež svá zranění z filmové Epizody III v této sérii přežil. Druhá epizoda tak bude na své provedení velice nákladná a jak nám tvůrce projektu, youtuber Star Wars Theory, znovu opakuje ve svých videích, začátek natáčení je ještě několik měsíců daleko. Pozitivní ovšem je, že i když se na projekt stále shání peníze, tak to nijak nebrání v jeho samotných přípravách. Přinášíme vám tedy menší souhrn toho, co jsme se o druhé epizodě v uplynulých týdnech dozvěděli.

Star Wars Theory a režisér první epizody Danny Ramirez nám v jednom z nejnovějších videí zmíněného youtubera ukázali jednu z možných lokací, kde by se druhá epizoda mohla natáčet. Jedná se konkrétně o velký hangár v Los Angeles. První epizoda se sice také natáčela v poměrně velkém hangáru, nicméně jelikož nebyly pro první epizodu ještě tolik velké finanční prostředky, muselo se měřítko epizody trochu zmenšit a z toho důvodu byl např. „trůnní sál císaře“ v první epizodě menší než jak se předpokládalo v původních návrzích. S druhou epizodou by už ovšem měla být situace docela jiná.

Zmíněná dvojice tvůrců nám ve videu ukazuje, že by tentokrát chtěli pro natáčení využít celý hangár a nikoli pouze jednu jeho část, jako tomu bylo u první epizody. Zároveň ve videu oba tvůrci rozebírají, co by případně v určitých částech hangáru natáčeli za scény. Neznamená to samozřejmě, že tento daný hangár bude nakonec použit, nicméně již ze samotných slov a ukázky prostor nám oba dávají jasně najevo, že měřítko a ambice pro druhou epizodu budou opravdu velké. Video najdete dole pod článkem.

Pokud nedojde k žádným změnám, tak by samotné natáčení druhé epizody mělo začít snad někdy během září. Již brzy by se k nám měl ovšem dostat plnohodnotný trailer, o kterém jsme psali již v předešlých článcích. Půjde o trailer kompletně vytvořený pomocí speciálních efektů a dle slov Star Wars Theory by to mělo být opravdu něco extra. Trailer měl původně vyjít už před měsícem, nicméně došlo k určitému zpoždění ze strany trikařů, a tak bychom měli trailer dostat buď v průběhu tohoto či následujícího měsíce.

Poslední malou novinku k druhé epizodě dostáváme už nyní. Jedná se o nový plakát, na kterém můžeme vidět mistra Windu, nebo alespoň jeho část. Přeživšího mistra Jedie ztvární Elliott Branch, který je skutečným dublérem Samuela L. Jacksona a každý musí souhlasit s tím, že od zmíněného herce je Elliott téměř k nerozeznání. Jeho fotky si vedle plakátu můžete prohlédnout dole v galerii. Pokud byste se ale novým plakátem cítili trochu ochuzeni, níže ještě najdete malou ukázku Elliotta v kostýmu, jak říká jednu z památných vět Mace Windua z Epizody III

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream gig! #mace #macewindu #starwarsrtheory #starwarsfanfilm #starwars @star.wars.theory

Příspěvek sdílený Elliott Branch (@elliottbranch),

Zdroj: StarWarsTheory

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest