Ztraceni: Evengeline Lilly doufá, že se nedočkáme rebootu

Ztraceni: Evengeline Lilly doufá, že se nedočkáme rebootu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 25 obrázků
Sympatická herečka by rozhodně nebyla nadšená z oživení seriálu.

Seriál Ztraceni začal skvěle. Po pár epizodách se z něj stal onen projekt, o kterém mluví skoro každý a ten, kdo ho nesleduje je "out". 

Ale bohužel ani Ztraceným se nevyhnula častá "nemoc" úspěšných seriálů. Odstartují ve velkém stylu a postupem času ztrácejí dech. Ostatně, o finále seriálu se často diskutuje i nyní, protože bylo přijato (mírně řečeno) velmi rozpačitě.

Našlo by se určitě dost těch, kteří by byli rádi, kdyby byl seriál vzkříšen například v podobě rebootu nebo remaku a napravil si reputaci. A není to úplně nemožné, plno jiných projektů se v posledních letech dočkalo oživení. Ale pokud jde o jednu z hvězd původních Ztracených Evangeline Lilly (Kate Austen), tak ta rozhodně nepatří k těm, kteří by byli pro:

"Pokud mám být upřímná, tak doufám, že k tomu nedojde. Popravdě jsem osobou, která má dojem, že spousta značek by se měla nechat na pokoji a jsem oddanou fanynkou původních filmů Hvězdné války a někdy věřím, že můžete znehodnotit původní materiál. Domnívám se, že k tomu může dojít a rozhodně bych nechtěla, aby se to stalo v případě Ztracených."

Skutečně není výjimečné, že rebooty/remaky/restarty pošlapou odkaz původního projektu, ale jsou i případy, kdy oživené série rozhodně nedělají ostudu. Těžko ale říct, do které skupiny by se zařadil restart Ztracených

Svůj názor na toto téma má i jeden z tvůrců Ztracených Damon Lindelof, který prohlásil, že pokud by měli pokračovat, tak s novými postavami. To by byla asi ideální volba v případě, že by bylo rozhodnuto o vzkříšení. Nic takového ovšem není aktuálně v plánu.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest