Looney Tunes: Bugs Bunny a spol. se vracejí ke kořenům, koukněte na první novou grotesku

Looney Tunes: Bugs Bunny a spol. se vracejí ke kořenům, koukněte na první novou grotesku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Po moderních zpracováních se vracíme zpátky v čase. Dočkají se fanoušci kvalit původních krátkých skečů? 

Postavy jako králík Bugs Bunny, kačer Daffy, prasátko Porky a další baví generaci dětí pod souhrnným označením Looney Tunes již od konce třicátých let minulého století. Do poloviny šedesátých let se tyto postavičky objevovaly v krátkých epizodách, které netrvaly déle než deset minut. Poté se začaly možnosti této značky rozšiřovat, své oblíbence jsme tak mohli začít vidět v plnohodnotných seriálech či v animovaných a hraných filmech.

Především v seriálovém světě si postavy z Looney Tunes procházely velkou obměnou, kdy došlo k rozšíření světa a rozvedení všech postav. I přes stálou úspěšnost značky se ovšem ve Warner Bros. Animation před nějakým časem rozhodly, že se s ní vrátí zpátky ke kořenům, tedy na úplný začátek.

Tuhle informaci jsme dostali před více jak rokem a teď dostáváme první náhled na novou sérii krátkých epizod, jejichž celková stopáž by měla mít přibližně 1000 minut. První z těchto nových animovaných kraťasů se promítal na Mezinárodním festivalu animace. Následně se studio rozhodlo zveřejnit první krátkou epizodu online, takže si můžeme všichni udělat lepší představu o tom, co přesně od tohoto staronového pojetí vlastně očekávat. 

Krátká epizoda s názvem Dynamite Dance působí ve svých dvou minutách opravdu jako groteska ve stylu původních skečů, což je rozhodně pozitivum. Vedle toho grafické zpracování velmi připomíná to původní a zároveň nepůsobí dojmem, že by tvůrci dělali po letech technologického pokroku nějaký krok vzad. Otázkou nicméně stále zůstává, jestli má návrat k „jednoduchým“ začátkům šanci přiblížit se původnímu úspěchu z minulého století. Zároveň můžeme jen doufat, že malé děti nebudou mít po zhlédnutí touhu hrát si s kosou a dynamitem. Divácké přijetí nového zpracování nicméně ukáže až čas. Kraťas Dynamite Dance si můžete přehrát níže.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest