Star Wars: Vader: Opozdí se druhá epizoda?

Star Wars: Vader: Opozdí se druhá epizoda? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
K tomu přinášíme informace o slibovaném traileru. 

Je to již pár měsíců, co nám youtuber Star Wars Theory ve svých videích říkal, že by natáčení druhé části fanouškovské série s Darthem Vaderem mělo začít někdy během září. Již tehdy ovšem zdůraznil, že se plán může změnit, čili kolem stanoveného měsíce stále kroužil malý otazník. A nyní to vypadá, že k určitému posunu nakonec možná skutečně dojde. V nejnovějších videích Star Wars Theory již o stanoveném měsíci totiž nemluví a místo toho nám pouze říká, že se natáčení pomalu blíží. Proč se ale pravděpodobně opozdí?

Důležitou informací je, že 250 000 dolarů, které jsou na realizaci druhé epizody potřeba, ještě stále není zcela vybráno. Vedle toho se také dozvídáme o zpoždění vydání slibovaného traileru na druhou epizodu, o kterém jsme již psali. Plnohodnotný trailer, který bude vytvořen pomocí speciálních efektů, měl vyjít již v květnu, nicméně došlo k menšímu zpoždění a trailer měl vyjít tento, či následující měsíc. Nyní to ale vypadá, že se traileru dočkáme někdy koncem srpna nebo až v září, tedy v měsíci, kdy se druhá epizoda měla ideálně začít natáčet.

Ne, že by se vypuštění traileru a začátek natáčení nějak výrazně vylučovaly, nicméně jelikož potřebné peníze stále ještě nejsou a Star Wars Theory o datumu již nemluví (zřejmě proto, aby nic předčasně nesliboval), tak je pravděpodobné, že k nějakému zpoždění zřejmě dojde. Pozitivní ovšem je, že samotné přípravy již delší dobu probíhají (výběr místa natáčení, obsazování nových protagonistů…), čili případné zpoždění by nemuselo být nijak velké. Těžko v tuhle chvíli říct, zda to ovlivní i samotné vydání druhé epizody, které bylo slibováno na začátek příštího roku, to ukáže až čas.

A na závěr zde máme ještě jednu pozitivní zprávu. I když se traileru pro druhou epizodu dočkáme o něco později, tak v nejnovějším videu od zmíněného youtubera dostáváme náznak toho, jakým způsobem provedený trailer můžeme očekávat. Konkrétně je ve videu níže vidět počítačově vytvořená hlava Mace Windua, kterou najdete na více fotkách také dole v galerii. Je vidět, že speciální efekty jsou na slušné úrovni, čili minimálně po grafické stránce bude nový trailer určitě stát za to.

Zdroj: StarWarsTheory

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest