Letošní Comic-Con čeká silná ofensiva DC seriálů, D23 vsadí na Simpsonovi

Letošní Comic-Con čeká silná ofensiva DC seriálů, D23 vsadí na Simpsonovi | Fandíme seriálům
Hra o trůny, Veronica Mars, Batwoman, Titans nebo Riverdale. Letošní Comic-Con bude plný prezentací k populárním seriálům, takže očekávejte proud novinek.

V létě nás čekají dvě velké popkulturní akce, které fanouškům pravidelně nadělují novinky ze světa komiksů, seriálů a filmu. Jednou z nich je Comic-Con v San Diegu, který se pravidelně koná každý rok a letos nás čeká od 18. do 21. července. A pak je tu D23. Akce zaměřená čistě na společnost Disney, která je ale pořád větší a větší, s tím jak gigant nakupuje další mediální značky. Akce se koná jednou za dva roky a letos proběhne 23.-25. srpna. Na co se můžeme těšit z filmového hlediska, to probereme v samostatném článku. Teď se pojďme podívat na již potvrzené seriálové prezentace:

Warner Bros. sice na letošním Comic-Conu nepředstaví skoro žádné filmy, jeho seriálová nabídka bude nicméně opět silná. Máme čekat rozloučení s končícími populárními seriály Supernatural (Lovci duchů) a Arrow. Podobně se budou tvůrci spolu s fanoušky ohlížet za Hrou o trůny. Dále své samostatné panely budou mít Black Lightning, DC Super Hero Girls, The Flash, Legacies, Riverdale, Supergirl, Teen Titans GO!, Veronica Mars, Young Justice: Outsiders, Batwoman, Doom Patrol, Harley Quinn, Pennyworth a Titans.

Nové seriály Batwoman, Pennyworth, Harley Quinn a některé další se mají dočkat celosvětové premiéry pro veřejnost, takže se od reportérů v sále dozvíme, zda jednotlivé novinky vypadají nadějně. Vedle Warneru Fox plánuje pustit úvodní díl novinky Prodigal Son. Premiéru si tu odbude také návrat Veroniky Mars od Hulu. Speciální panel s exkluzivními ukázkami slibuje také služba DC Universe, kde se budou prezentovat pohromadě seriály Titans, Doom Patrol nebo Young Justice: Outsiders.

Comic-Con je rok od roku na seriály čím dál tím víc specializovaný, takže jich rozhodně očekávejte ještě daleko víc, třeba Walking Dead jednoznačně nemůže chybět.

Pokud jde o D23, tak u vzdálenější akce ještě tolik podrobností nemáme, ale můžeme doufat, že Disney dá prostor chystaným seriálům pro službu Disney+. Třeba Mandolorianovi ze světa Hvězdných válek, nebo minisériím zasazeným do filmového světa Marvelu. V tuhle chvíli je potvrzené, že na místě nebudou chybět Simpsonovi, tedy seriálový velehit, který Disney získal odkoupením studia Fox. Brzké odhalení prezentace je dost možná určitou ukázkou triumfu a síly, kterou se momentálně může Disney pyšnit.

To je prozatím z velkých letních akcí vše, co o seriálové nabídce víme. Až se objeví další podrobnosti k programu, dáme vám vědět. Vy zatím můžete dát vědět nám, na které seriálové prezentace se letos v létě budete těšit.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest