Carnival Row: Fantasy točená v Praze v novém teaseru

Carnival Row: Fantasy točená v Praze v novém teaseru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
K tomu první synopse nastiňující detaily o ději.

Jedna z předních amerických streamingových služeb Amazon Prime momentálně zaznamenává úspěch se svou šestidílnou komediální fantasy sérií Good Omens (Dobrá znamení). Už brzy se ale její nabídka seriálů o mytologických tvorech a pohádkových postavách rozšíří o nový projekt s názvem Carnival Row. Dorazit by měl letos o prázdninách, konkrétně 30. 8., a pro české diváky rozhodně může působit jako lákadlo fakt, že se seriál točil napříč Českou republikou, včetně našeho hlavního města Prahy a v mnoha dalších atraktivních lokacích jako Prachovské skály nebo řada našich středověkých hradů a zámků. S blížící se premiérou jsme ze seriálu zatím viděli jeden krátký teaser soustředící se pouze na dvě hlavní postavy, jimž propůjčili své tváře Orlando Bloom a Cara Delevingne. Nyní se Amazon rozhodl zveřejnit další trailer a i když ten původní nepřesahuje délkou, má pro nás v záloze alespoň daleko zajímavější záběry. Mimo to jsme dostali také první synopsi lépe odhalující příběh.

Carnival Row: První teaser na fantasy detektivku točenou v Česku odhalil datum premiéry
 

Synopse přijde po zhlédnutí traileru docela vhod, jelikož ani jedno z dosavadních videí o ději téměř nic neprozradilo a pouze se nám snažila prodat atmosféru a stylizaci. S těmi si ale tvůrci evidentně vyhráli a vědí, že touhle cestou by se jim mohlo povést seriál snadno prodat. Fantasy svět smíšený s autentickými historickými kulisami totiž na pohled opravdu dokáže zapůsobit. O co ale v seriálu půjde? To už vám poví synopse:

Orlando Bloom (Piráti z Karibiku) a Cara Delevingne (Suicide Squad) hrají hlavní role v Carnival Row, seriálu zasazeném do viktoriánského fantasy světa plného uprchlých mytologických tvorů, jejichž exotické domovy obsadilo impérium lidí. Tato rostoucí populace má problém s lidmi koexistovat – mají zapovězeno žít, milovat i létat svobodně. Ale i v temnotě žije naděje, neboť mezi lidským detektivem Rycroftem Philostratem (Bloom) a vílou na útěku jménem Vignette Stonemoss (Delevingne) začíná nebezpečná aféra navzdory zvyšující se netoleranci společnosti. Vignette ukrývá tajemství, které ohrožuje Philostrateův svět přímo uprostřed jeho nejdůležitějšího případu: sérii morbidních vražd hrozící zničit nestálý mír v Row.

Zdroj: Prime Video UK

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest