Comic Con 2019: Co všechno přiveze HBO?

Comic Con 2019: Co všechno přiveze HBO? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Jedna z nejpopulárnějších televizních stanic odhalila, co letos ukáže fanouškům na Comic Conu v San Diegu.

V jednom z našich nedávných článků jsme vás informovali o tom, jaké množství seriálů a minisérií hodlá letos na Comic Conu v San Diegu předvést Warner Bros. a DC (čtěte tady). Největší popkulturní událost roku si ale samo sebou nenechají ujít ani další velká studia, dnes proto přinášíme souhrn všeho, co plánuje přivézt populární stanice HBO, která celou akci loni úplně vynechala.

I když seriál v květnu nadobro skončil svou silně kritizovanou 8. sezonou, na Comic Con se ještě naposledy podívá Hra o trůny. Pro HBO je to něco jako korunní klenot a samotný seriál nemá ve sledovanosti ani v popularitě žádného rovnocenného soupeře, není tedy překvapivé, že tvůrci chtějí naposledy dát fanouškům sbohem a dopřát jim parádní rozloučení. Panel se odehraje v neprostornější hale Hall H, a to 19. července (pátek) o půl šesté večer, pro nás ale se započtením časové posunu až v noci na sobotu. Kromě showrunnerů Davida Benioffa a D. B. Weisse a režiséra Miguela Sapochnika se dostaví i mnoho členů obsazení. Ohlášeni jsou zatím Maisie Williams (Arya Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), John Bradley (Samwell Tarly), Liam Cunnigham (Davos Seaworth), Nathalie Emmanuel (Missandei), Jacob Anderson (Grey Worm) a Conleth Hill (Varys). Co přesně se během panelu bude dít, to nevíme, určitě ale můžeme čekat řádnou diskuzi o 8. řadě a závěru seriálu.

 

Westworld: Třetí řada o sobě dává vědět teaser trailerem
 

 

Někdy v průběhu příštího roku se na HBO se svou 3. řadou vrátí i ambiciózní sci-fi Westworld. Z toho jsme před nedávnem viděli první krátký trailer a dalšího se nám možná dostane právě na Comic Conu. Westworld se totiž dočká vlastního panelu v sobotu 20. července v jednu hodinu odpolední, u nás pak přibližně v deset hodin večer. 3. sezonu přijdou představit hlavní showrunneři a scenáristé seriálu Jonathan Nolan a Lisa Joy. Sekundovat jim pak budou hlavní hvězdy jako Ed Harris (Muž v černém), Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Bernard), Tessa Thompson (Charlotte Hale) a nováček Aaron Paul v zatím nepojmenované roli.

Kromě dvou zaběhlých značek ale HBO hodlá prezentovat i své nové budoucí projekty. S panelem se tedy ve čtvrtek 18. července, pro nás až okolo pateční jedné hodiny ranní, předvede His Dark Materials, adaptace knižní fantasy série od spisovatele Philipa Pullmana. Zastaví se hlavní členové obsazení jako James McAvoy, Dafne Keen či Lin-Manuel Miranda. Poslední projekt, který se na Comic Conu ukáže, budou chystaní Watchmen od Damona Lindelofa. Ti jsou ale stále zahalení tajemstvím, není nám o nich známo prakticky nic a HBO se to tak evidentně líbí. Jako jediní z uvedených seriálů totiž Watchmen nemají vlastní panel, ale něco, co sami nazývají „A surprise in-world opportunity“, neboli Překvapivá příležitost ve světě seriálu. Co to vůbec znamená, to se teprve dozvíme, ale nepřekvapilo by, kdyby na Comic-Conu došlo k předpremiéře.

Na který z projektů se těšíte nejvíce a u kterých doufáte, že se dočkáme pořádných trailerů?

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest