Mrs. Fletcher - Teaser na komediální sérii HBO, kde hlavní hrdinka hledá štěstí a sexuální uspokojení

Mrs. Fletcher - Teaser na komediální sérii HBO, kde hlavní hrdinka hledá štěstí a sexuální uspokojení | Fandíme seriálům
V hlavní roli se představí Kathryn Hahn.

Jako placená kabelová stanice se HBO nemusí obávat témat, která by na běžných televizích byla tabu. Například sexu. Ostatně, jeden z nejproslulejších seriálů HBO se jmenuje Sex ve městě, což mluví samo za sebe. A i další komediální projekt od HBO se bude točit kolem této tematiky. 

Jedná se o sérii nazvanou Mrs. Fletcher a jako inspirace posloužila stejnojmenná kniha Toma Perrota (jeho jiná kniha byla předlouhou pro další seriál HBO Pozůstalí). Námětem je příběh rozvedené ženy Evy Fletcher (Katheryn Hahn) a vliv internetové pornografie a sociálních médií na její život. 

Ke zmíněné Katheryn Hahn se přidají například Jen Richards, Owen Teague nebo Casey Wilson. Na seriálu bude jako spoluscenárista a producent dohlížet také Tom Perrot, který bude spolupracovat s Nicole Holofcener, která dohlédne na režii pilotní epizody.

HBO uvolnilo první upoutávku a očividně se můžeme těšit na podívanou, která bude malinko přitažená za vlasy, ale pořád se bude držet u země natolik, aby působila relativně realisticky. Humor bude štiplavý, o erotické momenty nebude nouze, Kathryn byla pro hlavní roli dobrou volbou, takže bychom se mohli dočkat povedené série.

Přesné datum premiéry zatím stanoveno nebylo, bude to ale na podzim tohoto roku.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest