Warner představuje svého vlastního konkurenta Netflixu

Warner představuje svého vlastního konkurenta Netflixu | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Jestli je na vás už teď online zábavy dost, ještě jste nic neviděli.

Někdy koncem letoška bude svět filmové a seriálové zábavy prostřednictvím internetu pořádně redefinován díky příchodu streamingové služby Disney+. Na tomto poli zatím jednoznačně vede zaběhnutý Netflix, avšak vzhledem k tomu, jaké slavné značky a kasovní trháky má Disney ve vlastnictví, by se situace mohla hodně rychle obrátit. Jestli jste se ale domnívali, že válku o diváky povedou pouze tyto dvě společnosti, byli jste na omylu. V průběhu příštího roku totiž do hry hodlá vstoupit další z velkých hollywoodských studií, a tím je Warner. Společnost WarnerMedia kromě Warner Bros. zahrnuje také oblíbené stanice jako HBO nebo CW. O chystané streamingové platformě zatím nevíme mnoho, dost možná bylo ale nově odhaleno její jméno.

Server TV Line tvrdí, že podle jejich interních zdrojů se momentálně probírá názvů hned několik, ve vedení je ale jednoznačně HBO Max. Do oficiálního debutu platformy ještě může dojít ke změně, zatím se ale prý pracuje s tímto jménem. Z obchodního hlediska to pro studio rozhodně dává smysl. HBO je v televizním světě vyhlášené pro svou (ve většině případů) kvalitní exklusivní tvorbu a lidé na toto jméno slyší. Všichni aktuální odběratelé služeb jako HBO GO se ale prý nemusí strachovat, Warner má v plánu převést jejich účty plynule na HBO Max (zřejmě tedy pokud si budou ochotní připlatit).

Co můžeme očekávat v nabídce? I když jsme od spuštění stále přibližně rok daleko, už teď se pilně pracuje na nových seriálech, které by měly být na službě ihned dostupné. Jedním z těchto projektů je například animovaná verze klasického filmu Gremlins. A vedle exkluzivního obsahu pak samozřejmě uživatelé dostanou katalog filmů a seriálů společnosti WarnerMedia, tedy například DC superhrdiny, Harryho Pottera či Pána prstenů.

Zdroj: Tv Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest