Živí mrtví: První fotka z 10. řady ukazuje akci a požár

Živí mrtví: První fotka z 10. řady ukazuje akci a požár | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
První fotka dorazila. Je trailer za rohem?

Tvůrci seriálu Živí mrtví dorazí na letošní Comic-Con, aby představili zbrusu nový materiál z 10. řady, na internet však už stačila dorazit první fotka. Prohlédnout si ji můžete dole v galerii. Vidíme na ní hlavní ženskou hrdinku Michonne (Danai Gurira), která právě skolila k zemi dvě postavy, nejpravděpodobněji půjde o nové záporáky Šeptače. V pozadí se nachází hořící les, což by mohl být zároveň zničený tábor těchto záporáků, který na svých cestách pokaždé staví. A protože budou hlavní hrdinové s těmito záporáky ve válce, dává tahle spekulace celkem smysl, co říkáte?

Showrunnerka Angela Kang přidala pár slov. Podle ní bude prvek ohně hrát důležitou roli v tom, jak bude zasahovat do postapokalyptického světa. Seriál se obecně chce zaměřit na to, jak živly ovlivňují životy přeživších. A oheň je v tomhle směru hodně výrazný. Už ve skutečném světě dovede být skutečně nebezpečný. Jenže když se rozhoří v postapokalyptické budoucnosti, kde neexistují požárníci, je opravdu děsivý. Proto může mít pro postavy opravdu fatální následky. Živly zásadním způsobem budou ovlivňovat příběh a aniž by showrunnerka chtěla něco vyzradit, naznačila, že se hrdinové jednoznačně budou muset poprat se situacemi, které se naprosto vymykají tomu, co mohou zvládnout.

Živí mrtví mají svůj comicconový panel naplánovaný na pátek večer středoevropského času, tak se stavte, budeme pro vás mít nachystané čerstvé novinky. Věříme tomu, že tak jako tradičně každý rok, se i letos objeví během Comic-Conu první trailer.

Zdroj: Weekly Entertainment

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest