Agenti S.H.I.E.L.D.u: Seriál definitivně skončí 7. řadou

Agenti S.H.I.E.L.D.u: Seriál definitivně skončí 7. řadou | Fandíme seriálům
Marvel TV Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
S agenty se rozloučíme příští rok a má to zcela opodstatněný důvod.

Aktuálně běží 6. řada Agentů S.H.I.E.L.D.u, která byla z klasických dvaceti dvou epizod zkrácena na pouhých třináct, ale alespoň se nemusíme bát, že by příběh byl moc vleklý. Poslední díl série bude odvysílán 3. srpna, ale díky ověřeným informacím přímo od tvůrců víme, že se s Agenty v příštím roce ještě uvidíme. Což je dobrá zpráva, ale vlastně jen na půl. Tvůrci totiž čerstvě potvrdili, že sedmá řada bude definitivně poslední. Proč k tomuto rozhodnutí došlo?

Tvůrci měli původně v plánu seriál zakončit již pátou sérií, která měla důstojně uzavřený příběh a další pokračování ani nebylo potřeba. Jenže pak se ozvali šéfové stanice, že by chtěli další řadu, a když se na ní začalo pracovat, rozhodlo se, že Agenti dostanou i řadu sedmou. Jenže tvůrčí tým seriálu měl trošku jiné plány a vlastně už ani nepočítal, že by se po ukončení, které nabídla pátá řada, mělo v příběhu pokračovat.

Vše se navíc zkomplikovalo, když na konci páté série zemřela jedna z hlavních postav a tvůrci by museli přijít na rozumný důvod, jak ji do seriálu vrátit anebo pokračovat bez ní. Nakonec však na dvě další sérii přistoupili, ale požádali studio o to, aby měli pevnou kontrolu nad tím, kdy a jak bude série definitivně ukončena. Měli bychom tak dostat jasně daný, důstojný závěr, kdy nebude série náhle ukončena kvůli škrtům v rozpočtu, ale zkrátka z toho důvodu, že tvůrci dospěli k předem naplánovanému konci příběhu.

Ukončení seriálu bylo hlavní novinkou posledních dní. Agents of S.H.I.E.L.D. si měli v noci na dnešek vlastní panel na Comic-Conu, tvůrci a herci však svůj čas věnovali převážně retrospektivním ohlédnutím za bohatou seriálovou historií. Teprve nakonec všechno uzevřel trailer, které fanoušky láká na finále šesté řady:

Zdroje: Deadline, Comic-Con

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest