Westworld: Třetí série se bude daleko méně zabývat záhadami a hádankami

Westworld: Třetí série se bude daleko méně zabývat záhadami a hádankami | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Hlavní spoluautor seriálu Jonathan Nolan se rozpovídal o tom, na co se můžeme v nadcházející sezóně těšit. A jsou tu nové fotky.

V květnu se světu představil první teaser na vysoce očekávanou třetí sérii utopického sci-fi Westworld. Velký hit stanice HBO nám ve více než dvouminutovém videu konečně ukázal obraz reálného světa očima jeho obyvatel. I když trailer nenabídl mnoho konkrétních informací o tom, co se vlastně bude dít, alespoň nám ve zkratce představil postavu Caleba (Aaron Paul) a jeho robota George (Delos model G-267).

Bystří fanoušci si jistě všimli, že první ochutnávka na nadcházející sérii tak úplně nepůsobila jako něco z kryptického světa Westworldu, kde má každé gesto či moment skrytý význam. Nyní v rozhovoru pro Entertainment Weekly showrunner seriálu Jonathan Nolan prozradil, že se máme oproti minulosti připravit na diametrálně odlišný způsob vyprávění. Nadcházející sezóna totiž bude mnohem méně "hádankovou hrou" a spíše se máme těšit na přímočařejší příběh, ve kterém se budeme více soustředit na interakce uniklých robotů z parku a jejich konflikt s tvůrci.

Příběh by měl odstartovat ihned po událostech druhé série. Postupně bychom se měli posouvat dopředu v čase, do LA blízké budoucnosti, kde se začne formovat přátelství mezi Dolores (Evan Rachel Wood) a Calebem (Paul). Tento vztah by pak měl, vzhledem k tomu, že je Caleb úplně jiný typ člověka, než který normálně navštěvuje Westworld, pořádně zatřást s jejím pevným světonázorem na nevyhnutelnost konce lidské rasy. Zároveň si Dolores uvědomí, že má mnohem více společného s lidmi, než s méně vyspělými roboty, kteří okupují reálný svět a většinou plní vůči lidem spíše servilní funkci. Bude tak Dolores ochotná ve světle nových skutečností pokračovat ve svém plánu na svržení lidské nadvlády na planetou Zemí?

Datum premiéry je zatím stále neznámé, jediné, co s určitostí víme, je to, že to bude někdy v příštím roce. Oficiálně je zatím jedinou staronovou postavou, se kterou můžeme počítat již zmíněná Dolores. Lze ovšem očekávat, že se dočkáme i dalších. Jmenovitě Bernarda (Jeffrey Wright) a Maeve (Thandie Newton). Na oficiální potvrzení si ale budeme muset počkat minimálně do panelu na Comic Conu, který proběhne zítra večer. Naopak již potvrzenými novými přírůstky budou Lena Waithe (Ready Player One) a Vincent Cassel (Danny Parťáci 2).

P.S. V galerii se pak můžete podívat na dvě nové fotky.

Zdroje: EW I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest