The Dark Crystal: Krásné video představuje loutkovou animaci a efekty

The Dark Crystal: Krásné video představuje loutkovou animaci a efekty | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Comic-Con představil video z chystané fantasy novinky od Netflixu. Nabízí nové záběry přímo ze seriálu i zajímavý pohled na práci a natáčení s loutkami. 

The Dark Crystal: Age of Resistance je připravovaný seriál od Netflixu, ve kterém znovu ožije loutkový fantasy svět z původní produkce společnosti Jima Hensona, která se zaměřovala hlavně na loutkové filmy, včetně Muppetů nebo třeba Labyrintu s Davidem Bowiem v hlavní roli. Původní Temný krystal vznikl již v roce 1982 a nejnovější seriál od Netflixu jej nebude remakovat, ale příběhově se vrátí několik let před něj. V nejnovější upoutávce nám tvůrci a herci prozrazují něco o natáčení, o loutkové animaci a ke konci dostaneme i pár velkolepých záběrů ze samotného seriálu.

Seriál nabídne celkem deset třicetiminutových epizod, které zrežíroval Louis Leterrier, jenž má za sebou například první dva filmové Kurýry nebo první Podfukáře. Netflix se nově pochlubil s výčtem nových herců, kteří doplní původní, dříve představené jedince. Můžeme se těšit, že postavičkám svůj hlas propůjčí i Lena Headey, Benedict Wong, Awkwafina (Debbie a její parťačky), Sigourney Weaver, Hannah John-Kamen (Ant-Man a Wasp) a loutkoherec Dave Goelz. Už dříve oznámenými osobnosti jsou Taron Egerton, Natalie Dormer, Helena Bonham Carter, Mark Hamill nebo Simon Pegg.

Herecké obsazení je vskutku nabité a my se můžeme pomalu začít těšit na originální počin, který má pevné základy v rozsáhlém fantasy světě. Premiéra již 30. srpna.

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest