DC Universe: Co všechno chystá streamovací služba do budoucna

DC Universe: Co všechno chystá streamovací služba do budoucna | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 11 obrázků
Doom Patrol, Titans a spol. na Comic-Conu. A proč byl zrušený Swamp Thing?

Letošní Comic-Con zas a znovu dobyl Marvel se svým neskutečně našlapaným line-upem připravovaných filmů. Jeho hlavní komiksový konkurent DC však taky rozhodně nepřijel s prázdnou. Zaměřil se však hlavně na televizní tvorbu. Kromě nových seriálů Batwoman a Pennyworth a už zaběhlých seriálů z Arrowverse si DC připravilo i panel týkající se nedávno vzniklé streamovací služby DC Universe. Tam prozradilo své plány do blízké budoucnosti a také ukázalo jeden trailer. Tak se pojďme na všechno, co na prezentaci padlo, podívat.

Titans: Natáčení druhé série pozastaveno kvůli úmrtí na place
 

Začátek panelu patřil letošní novince Doom Patrol. Na pódiu vystoupil producent Jeremy Carver s herečkou Diane Guerrero. Mluvili klasicky hlavně o tom, co se jim líbí na postavách, jakým způsobem probíhala tvorba seriálu a také o práci s ostatními herci. Ta zajímavá část přišla ale až na konci. Bylo totiž ohlášeno, že seriál dostane i druhou řadu někdy v příštím roce. A to konkrétně nejen na samotné platformě DC Universe, ale taky na připravované streamovací službě HBO Max, která by s novou řadou měla debutovat.

Dále se prezentace přesunula směrem k Titans. Nepřekvapivě byla ohlášena druhá řada. Velkým překvapením je však datum premiéry, která je mnohem blíž, než kdokoliv čekal Druhá řada Titans si svou premiéru konkrétně odbyde už letos 6. září. Bylo také ukázáno prezentováno preview nové řady spolu se seriálovými verzemi Wonder Girl, Bruce Wayna a Deathstroka.

Nechybělo pak ani Justice League: Outsiders. Na prezentaci vystoupili autoři Brandon Vietti a Greg Weisman a potvrdili, že dostane seriál i čtvrtou řadu. Panel se věnoval i novému animovanému seriálu Harley Quinn v hlavní roli s Kaley Cuoco (Teorie Velkého Třesku), kterému jsme po uvedení traileru dopřáli samostatnou novinku. Asi nepřekvapí, že se na Comic-Conu nikdo oficiálně nevyjádřil ke zrušení seriálu Swamp Thing, nicméně server Comic Book News tvrdí, že při jedné zákulisní konverzaci mu na Conu zdroj potvrdil, že seriál byl zrušený kvůli jeho vysoké ceně. Nezarazila jej prý ani produkce, ani vedení DC Universe, ani studio Warner, ale údajně přímo společnost AT&T, která Warner vlastní.

Zdroje: Deadline, CBN, Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Plejtvák | 29.07.2019 04:10
Je to Young Justice, ne Justice League :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest