Wu Assassins: Trailer na sérii s hvězdami akční pecky The Raid a seriálu Vikingové

Wu Assassins: Trailer na sérii s hvězdami akční pecky The Raid a seriálu Vikingové | Fandíme seriálům
Triky neoslní, ovšem akční scény, to už je jiná.

Iko Uwais je miláčkem fandů akčních filmů a je pro to několik pádných důvodů (především filmy ze série The Raid/Zátah). To, že jde o někoho, kdo rozhodně umí rozdávat rány zaznamenal i Netflix, který ho obsadil do hlavní role své akční série Wu Assassins.

Co od ní očekávat, to ukazuje trailer. A řekněme si to rovnou, příběh zřejmě nebude silnou stránkou. Je to asi miliontá variace na "obyčejný člověk získá mystickou sílu, která ho vtáhne do drsného světa plného násilí." 

Na druhou stranu, pravdou je, že originální děj asi není to, co bude diváky v případě Wu Assassins zajímat především. Prioritou jsou akční scény a ty vypadají lahodně. Pokud pomineme občasné (a zbytečné) používání závěsných lan, tak jsou drsné, svižné, choreograficky dobře zvládnuté a díkybohu přehledné, střihači to tentokrát nepřeháněli se zběsilostí. Navíc se zdá, že budou i docela brutální, což je také pozitivum. 

A mezi klady patří i další členové obsazení. Kromě Ika se můžeme těšit na Katheryn Winnick z Vikingů (radost vám určitě udělá to, že ani tentokrát nehraje žádnou křehulku, ale někoho, kdo nakopává zadky), Lewise Tana (Into the Badlands), Marka Dacascose (Freeman - plačící drak) nebo Summer Glau (Firefly). 

Pokud tedy přimhouříme oči nad ne zrovna ideálními triky a zmíněnou neoriginalitou zápletky, pak nabízí trailer vše, v co jsme doufali. Premiéra se odehraje 8. srpna.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Fimi | 25.07.2019 07:47
Iko uwais a Mark Dacascos? Na to se těším a winnick je už jen třešničkou na dortu
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest