The Man in the High Castle: Nový klip a datum premiéry 4. řady

The Man in the High Castle: Nový klip a datum premiéry 4. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Poslední řada seriálu o alternativní historii se blíže představuje.

The Man in the High Castle, „historický“ seriál o alternativní verzi našich dějin, ve které nacisté ve 2. světové válce zvítězili, se letos v podzimních měsících vrací se svou čtvrtou a finální sezonou. Dá tedy rozum, že se tvůrci a herecké obsazení stavili na letošním Comic-Conu, aby se naposledy rozloučili s fanoušky, jak se patří, a zároveň jim dali alespoň malou ochutnávku toho, co by měli v závěru seriálu očekávat. V první polovině roku jsme mohli z nadcházející řady vidět jeden jediný krátký trailer, který nám sliboval konec světa/ů, a tvůrci tento slib jedině potvrdili.

Seriál se odehrává v paralelní realitě s odlišným průběhem dějin, hranice mezi jednotlivými dimenzemi se ale začaly v průběhu předchozích sérií více a více smazávat a ve 4. řadě se prý podobných situací dočkáme ve větším počtu. Cestování mezi časovými rovinami ukazuje také jeden jediný zveřejněný klip, který z Comic Conu vzešel (pod článkem). O samotném ději toho tvůrci odmítali prozradit mnoho, promluvili ale o úplném konci. Měli bychom se připravit na velmi grandiózní a epické zakončení celého příběhu, které má být zároveň jak definitivní a uspokojivé, tak v mnoha ohledech tajemné a otevřené. Mělo by v divákovi evokovat naději a nové, dosud nevídané možnosti. Každý si z něj prostě odnese něco jiného.

Poslední velkou novinkou, která z panelu vzešla, je přesné datum premiéry. První upoutávka z února pouze navnadila, že 4. série je plánovaná někdy na letošní podzim. Nyní už ale víme, že Amazon Prime hodlá The Man in the High Castle naposledy rozjet od 15. listopadu. A teĎ už na vás čeká výše zmíněný klip, krátký sestřih nejdůležitějších momentů z Comic-Conu a rozhovor s hereckým ansámblem.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest