Pán prstenů: Tvůrčí tým nabral zkušené posily z filmového LOTRa či Hry o trůny

Pán prstenů: Tvůrčí tým nabral zkušené posily z filmového LOTRa či Hry o trůny | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seriál hledal tvůrčí tým u velkých a úspěšných Hollywoodských projektů.

Amazon svému Pánu prstenů věří nade vše a dává to znát. Showrunneři J.D. Payne a Patrick McKay nabírají do tvůrčího týmu další a další velká jména, která pracovala za kamerou velkých filmových nebo televizních projektů.

Mezi tvůrce a producenty, kteří již byli oznámeni patří výkonná producentka Lindsey Weber, která pracovala na komorním hororu Ulice Cloverfield 10, dále produkuje Bruce Richmond ze Hry o trůny a Gene KellyImpérium – Mafie v Atlantic City. Mezi další producenty patří bývalá ředitelka programového oddělení společnosti Amazon Sharon Tal Yguado. Mezi širší výběr scénáristů patří například Jennifer Hutchison, která se podílela na tvorbě Breaking Bad, Jason Cahill ze Sopranos, Justin Doble ze Stranger Things, Bryan Cogman ze Hry o trůny a Stephany FolsomToy Story 4.

Mezi nově oznámené tvůrce, kteří se na tvorbě seriálu budou podílet patří návrhářka kostýmů Kate Hawley ze Suicide Squad, vedoucí výpravy Rick Heinrichs (Star Wars: Poslední z Jedi), vedoucí trikového oddělení Jason Smith (Revenant: Zmrtvýchvstání), odborník na Tolkiena Tom Shippey a ilustrátor a návrhář konceptů John Howe, který připravoval výtvarnou podobu už pro první Jacksonovu filmovou trilogii.

Jak tedy můžete vidět, McKay a Payne hledali odborníky všude, aby měli za kamerou co nejsilnější tým:

„Je to naše Společenstvo – tým lidí ze všech koutů světa, kteří kráčí stejnou cestou za dosažením něčeho velkého, něčeho, co bude naše vlastní,“ prohlásili showrunneři. „Jsme poctěni, že můžeme pracovat po boku tolika talentovaných žen a mužů.“

Amazon nenechává nic náhodě a zaměstnává špičky ve svých oborech. Mohli bychom uplatnit známou hlášku z Jurského parku: „Na ničem jsme nešetřili…“. A pokud se chce Amazon se svým seriálovým Pánem prstenů dostat alespoň na stejnou laťku jako Jacksonova trilogie, nemůže šetřit na ničem.   

Všechny fotky v galerii jsou ilustrační.

Zdroje: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi | 29.07.2019 08:41
Mám.v to obrovskou důvěru
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest