Halo: Uvidíme konečně Master Chiefův obličej?

Halo: Uvidíme konečně Master Chiefův obličej? | Fandíme seriálům
Xbox Game Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Cortana a mnoho dalších postav jsou obsazeny. 

Natáčení seriálu Halo na motivy známé videohry má začít tenhle podzim v Budapešti. Premiéry bychom se pak měli dočkat na začátku roku 2021. To je spousta času a snad příští rok by měla vyjít videohra Halo Infinite, která fandům značky čekání na seriál hezky zkrátí. Ale zpět k seriálu, který bude mládeži přístupný, ale bude mít blízko k eRku (tedy bude jen kousek od toho, aby musel být uváděný jako mládeži nepřístupný). Prezident stanice Showtime Gary Levine na to konto uvedl, že jde o lidský příběh a násilí v něm bude mít následky. Levine doufá, že se seriál setká s kladným přijetím jak od fanoušků videohry, tak od věrných diváků Showtime, kde Halo poběží.

Hodně fanoušků by mohlo zajímat, jestli hlavní hrdina Master Chief sundá v seriálu helmu s neprůhledným hledím. To je zatím nejisté a Levine to podpořil slovy: "počkejte si a uvidíte". Pablo Schreiber, jenž postavu hraje, má podle Levinea pro roli tu pravou tělesnost a umí ztvárnit dramatické role, na druhou stranu zvládá i komediální rovinu.

Seriál nebude vybočovat z dosavadního kánonu značky, měl by ho pouze obohatit o nové věci. Jako zdroj informací tvůrcům slouží vývojářské studio 343 Industries, jež je tvůrcům plně k dispozici a dohlíží na to, aby seriálová adaptace neudělala v kánonu nějakou neplechu.

TOP 6 seriálů podle PC předlohy, které nás (prý) neminou
 

Na závěr přidáváme v šesti bodech herce a herečky, kteří byli do seriálu obsazeni.

Natascha McElhone (seriál Californication) si zahraje dvě role. Tou první je Catherine Halsey, doktorka, která vytvořila program supervojáků Spartan. Tou druhou je potom Cortana, nejpokročilejší umělá inteligence v historii lidstva a potenciální klíč k přežití lidské rasy.

Bokeem Woodbine ztvární Sorena-066, korzára žijícího na okraji lidské společnosti, jehož osud zavedl do konfliktu s jeho bývalými spolubojovníky a starým přítelem, Master Chiefem

Shabana Azmi se ujme role admirálky Margaret Parangosky velící službě Office of Naval Intelligence.

Bentley Kalu si zahraje zcela novou postavu. Spartan Vannak-134 je kyberneticky augmentovaný supervoják, který byl v dětství odveden od rodičů a teď slouží jako hlavní zástupce Master Chiefa.

Natasha Culzac se chopí role další nové postavy. Spartan Riz-028 je soustředěný, profesionální, smrtící a kyberneticky vylepšený zabiják

Kate Kennedy ztvární třetí novou postavu. Spartan Kai-125 je odvážný, zvídavý a smrticí supervoják.

Halo je populární videoherní série sci-fi stříleček s maskovaným hlavním hrdinou, ke které se hraná adaptace připravuje už od roku 2005. Původně se počítalo s celovečerním filmem, kolem kterého se motali Guillermo del Toro či Neill Blomkamp. Teprve v roce 2013 se záměr změnil a začal se připravovat seriál. Toho se nejprve měl ujmout Rupert Wyatt, avšak kvůli nabitému programu musel od projektu odstoupit a režie se ujal Otto Bathurst. Showrunnerem (vrchním scenáristou) je Kyle Killen.

Zdroje: Slash Film, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Marek | 05.08.2019 07:40
no konečně už u vidíme master chieuv obličej
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest