Green Frontier: V džungli vám vyrvou srdce z těla, aneb druhý trailer na brutální minisérii

Green Frontier: V džungli vám vyrvou srdce z těla, aneb druhý trailer na brutální minisérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Magie, tajemní domorodci, náboženská sekta, nacisté a démoni amazonské džungle. To vše ve druhém traileru na minisérii kolumbijského režiséra Cira Guerra.

Venku jsou často tropické teploty, ale srpen bude na Netflixu pořádně mrazivý. 16. 8. 2019 streamovací gigant vypustí druhou řadu psychologického thrilleru Mindhunter. Ovšem morbidní vraždy a maniak Charles Manson zdaleka nejsou tím nejděsivějším, co nás na Netflixu čeká. Ve stejný den má totiž premiéru mysteriózní minisérie Green Frontier (Frontera Verde), která nám přinese magii, tajemný kult, nacisty a démony amazonské džungle.

První trailer vyšel nedávno, spolu s ním jsme vám minisérii představili. Do premiéry zbývají necelé dva týdny, tak bylo potřeba vypustit ještě jeden trailer. Green Frontier působí opravdu temně a syrově. Atmosférická ukázka mi lehce připomíná snímek Slunovrat či REVENANT Zmrtvýchvstání. Hlavní postava detektivka Helena nachází mrtvá těla po celé džungli, obětem chybí srdce, v okolí se potulují tajemní domorodci i náboženská sekta. Minisérie vypadá opravdu parádně a myslím si, že by byla škoda, ji přehlížet.

Hluboko v Amazonii, na hranici Brazílie a Kolumbie, mladá detektivka Helena vyšetřuje sérii bizarních vražd. Brzy vyjde najevo, že samotné vraždy nejsou tou největší záhadou. Helena odhalí magii, nacisty a svůj vlastní původ a brzy zjistí, že některá tajemství je lepší nechat v džungli. V hlavních rolích Juana del Río, Nelson Camayo, Ángela Cano, Miguel Dionisio a Bruno Clairefond. Režíruje Ciro Guerr. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest