Simpsonovi se pravděpodobně dočkají spin-offů

Simpsonovi se pravděpodobně dočkají spin-offů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tvůrci dlouho přemýšleli, jestli v seriálu zůstane postava Apua i napříč kontroverzím. Jak se nakonec rozhodli? 

Světový fenomén Simpsonovi má přes 600 epizod a 29. 9. 2019 přijde pilotní díl 31. řady. Po koupi studia Fox myšákem Disneym fanoušky zajímalo, jak to se žlutou rodinkou bude nadále. A nemusíme se bát, v plánu je toho dost.

Již na Comic-Conu se diskutovalo o možném druhém filmu, oznámila se speciální hororová epizoda Danger Things, která paroduje Stranger Things, a tvůrci přišli s velkým hereckým úlovkem - Jasonem "Aquamanem" Momou. D23 expo přineslo pár dalších zajímavých novinek.

„Myslím si, že Disney podpoří cokoliv, co budeme chtít vytvořit, možná i bláznivou minisérii s nějakou vedlejší postavou nebo nový film. Jsou opravdu skvělou kreativní podporou a umožní nám prozkoumat spoustu nových cest mimo tradiční formát,“ prozradil výkonný producent Matt Selman. Potenciální spin-offy o jednotlivých postavách zní rozhodně zajímavě, mohly by seriál malinko osvěžit a přinést něco nového.

Další novinka se týká postavy Apua. Seriál čelil ostré kritice za to, že postavu vykresloval jako stereotypní klišé. Fanoušci se ovšem nemusí bát, postavu i nadále uvidíme. „Ano, milujeme Apua, jsme na jeho postavu pyšní,“ takto odpověděl tvůrce seriálu Matt Groening na otázku, zda Apu v seriálu zůstane.

Všech 30 sérii Simpsonových bude k dispozici na Disney+ od 12. 11. 2019 (k nám se služba podívá až později). V galerii naleznete fotografie z D23 expo. 

Zdroj: Variety, D23

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Torny | 28.08.2019 19:05
Milý brat hornouherský. Napříč = naprieč, napriek=navzdory.
Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest