Jeho temné esence: Dabéry zvířecích rolí vede "Hercule Poirot"

Jeho temné esence: Dabéry zvířecích rolí vede "Hercule Poirot" | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Představitele hlavních "lidských" rolí pro seriálovou verzi Zlatého kompasu známe, nyní bylo odhaleno, kdo namluví ty zvířecí.

Spousta fandů knižní série Jeho temné esence od Philipa Pullmana doufá, že seriálová verze stanice HBO nabídne lepší zážitek než nepříliš povedený film Zlatý kompas z roku 2007.

A soudě podle trailerů tu potenciál rozhodně je. Naději probouzí už jen samotné obsazení, kterému vévodí James McAvoy, Ruth Wilson nebo Dafne Keen

Zatím ale nebylo jasné, kdo se ujme namluvení zvířecích postav, které jsou pro děj samozřejmě také velmi důležité. Už se to ví, bylo oznámeno, na hlasy kterých dabérů se můžeme těšit. 

Sněžnou levhartici Stelmarii namluví Helen McCroryová (Narcissa Malfoyová z filmů Harry Potter), David Suchet (seriálový Hercule Poirot) dostal na starost raroha jménem Kaisa, Kit Connor (Rocketman) nadabuje měňavce Pantalaimona a Cristela Alonzo polárního zajíce známého jako Hester.

Pokud jde o deamona (tak jsou mluvící zvířata nazývána) záporačky paní Coulterové (Ruth Wilson), tak její zlatá opice sice nemluví, nicméně zvukové projevy zajistí Brian Fisher (Pokémon: Detektiv Pikachu). Dále uslyšíme například Joea Tandberga jako ledního medvěda Ioreka Byrnisona. 

Je tedy zřejmé, že tvůrci si v případě castingu dávali záležet i v případě dabérů. Nicméně, ani to nemusí být záruka úspěchu. Nezbývá než doufat, že seriálová verze nebude tak opatrně našlapovat kolem náboženských témat. Film se v tomto ohledu krotil a podle mnohých názorů je to jeden z důvodů, proč neuspěl tak, jak se doufalo - filmový tvůrci předlohu vykastrovali o jeden z klíčových elementů. 

Režii seriálu dostal na starost Tom Hooper, přesné datum premiéry zatím oznámeno nebylo, ale měla by se odehrát na podzim tohoto roku.

Jednotlivé Daemony si prohlédněte dole v galerii.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest