Jsem do tebe blázen: Populární sitcom v prvním teaseru hlásí datum návratu

Jsem do tebe blázen: Populární sitcom v prvním teaseru hlásí datum návratu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Premiéra "oživení" pohodového sitcomu se odehraje už zanedlouho.

Stále ještě neustala vlna "kříšení" oblíbených seriálů. A není divu s ohledem na to, jaké divácké přizni se těší například pokračování Plného domu, kdy bylo v lednu potvrzeno, že se dočkáme páté (a poslední) řady.

V dubnu tohoto roku pak bylo oznámeno, že se vrátí také sympatický sitcom Jsem do tebe blázen. Nicméně v jeho případě se počítá s tím, že se dočkáme jen minisérie o dvanácti dílech. 

Kdy? To nám dal vědět teaser. Bude to 20. listopadu tohoto roku. Nicméně streamovací služba Spectrum Originals v tento den nabídne prvních šest epizod, zbývajích šest pak 18. prosince. V hlavních rolích se samozřejmě vrátí Helen Hunt a Paul Reiser, kteří další staří známí se vrátí, zatím není jasné.

Jen pro zajímavost, tvůrci se snažili natočit pokračování seriálu už delší dobu, ale několik stanic (nejen domovská televize NBC, ale také Fox a ABC) neprojevilo zájem, CBS s filmaři jednalo, ale nevyšlo to. 

Nakonec seriál našel nový domov na streamovací službě Spectrum Originals, což potěšilo Paula Reisera, který se v minulosti vyjádřil v tom smyslu, že by preferoval právě streamovací platformu před "standardní" televizí.

Showrunnerem osmé řady je Peter Tolan a zajímavostí je, že první epizodu režírovala Helen Hunt. Námětem nové řady je takzvaný syndrom prázdného hnízda, kdy ústřední dvojka bude těžce zvládat odchod jejich dcery z domova. 

Pokud jde o teaser, který byl nabídnut, tak není příliš obsahově bohatý. Nejdříve nabídne pár fotografií z nových dílů a poté několik záběrů ze starších epizod. V galerii si můžete ještě jednou prohlédnout, jak hrdinové zestárli.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Vladimír | 13.09.2019 18:10
Co je tak ošklivého na českém slově upoutávka?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest