The Crown: Gillian Anderson ztvární první britskou premiérku

The Crown: Gillian Anderson ztvární první britskou premiérku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Čtvrtá řada dramatické The Crown nabírá obsazení.

Třetí řada The Crown si ještě ani neodbyla premiéru a již nyní je v plném proudu produkce následné čtvrté sezóny. V rámci produkce nadcházející série o nejdéle vládnoucí britské panovnici Netflix konečně oficiálně potvrdil spekulace z kraje letošního roku. Ve čtvrté sezóně uvidíme Gillian Andreson v roli Železné lady Margaret Thatcher.

The Crown 3: Seznamte se s novou podobou královny v prvním teaser traileru
 

Tato britská politička byla první ženou ve funkci britského premiéra a setrvala v ní déle než všichni její předchůdci ve 20. století. O jak výraznou vedlejší roli v nadcházející sérii půjde zatím není jasné. Dramatické The Crown sleduje soukromý a veřejný život britské královny Alžběty II. v průběhu dekád minulého století. První a druhá řada byly zasazeny do 50. a 60. let a britskou královnu zde ztvárnila Claire Foy, která byla za svůj excelentní výkon oceněna Zlatým glóbem. Třetí řada, které se dočkáme 10.11., dozná nemalých změn. Clarie Foy vystřídá v roli Alžběty II. oscarová herečka Olivia Coleman a série bude zasazena do 70. a 80. let minulého století.

Herecké obsazení se obmění i u dalších postav. Prince Filipa ztvární namísto Matta Smithe Tobias Menzies (The Terror) a královninu sestru Margaret už nebude hrát Vanessa Kirby, ale Helena Bonham Carter. Již dříve bylo potvrzeno, že ve čtvrté řadě uvidíme princeznu Dianu s tváří Emmy Corrin (Pennyworth). Od teaser traileru, o kterém jsme vás informovali zde, uběhl celý měsíc a zatím se jedná o jedinou upoutávku, jež Netflix vypustil do světa. Níže si tak alespoň můžete prohlédnout promo fotografie ke třetí sezóně.

Zdroj: Screenrant, The EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spike | 12.09.2019 00:38
Nejlépe by se do role Thatcherové hodila Imelda Staunton, která hrála Dolores Umbridge v Harrym Potterovi. Ta její neskutečně podobná.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest