The Good Place: Nejchytřejší sitcom současnosti představuje závěrečnou řadu v novém traileru

The Good Place: Nejchytřejší sitcom současnosti představuje závěrečnou řadu v novém traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Upoutávka na rozlučkovou řadu zábavného sitcomu.

Už za pár dnů, konkrétně 26. 9. odstartuje čtvrtá a bohužel poslední řada povedené komediální podívané The Good Place stanice NBC

Sitcom se těší velmi pozitivnímu přijetí ze strany novinářů i diváků a byť sledovatnost, která se v případě třetí řady pohybovala pod hranici 3 milionů lidí, nebyla úplně astronomická, nebyla příčinou zrušení seriálu. Za tímto rozhodnutím stojí sám tvůrce The Good Place Michael Schur, který došel k názoru, že čtyři řady jsou tak akorát k odvyprávění příběhu, který chce fandům sdělit. 

Zatím jsme neměli možnost vidět žádné záběry ze čtvrté řady, ale nyní je k dispozici takzvaný first look, který něco málo z finálné série ukáže, ale spíše se soustředí na zábavné i dojemné chvilky z natáčení a také připomene zlomenové okamžiky ze závěru třetí řad. Pokud jste ji tedy ještě neviděli, tak pozor, ve videu jsou spoilery.

A proč se vlastně Schur rozhodl, že je čas skončit? Tady je jeho vysvětlení:

"Začal jsem mít dojem, že čtyři řady a zhruba 50 epizod jsou vhodným životním cyklem. V minulosti jsme několikrát měli nutkání natočit víc, než jen čtyři rady, především proto, že natáčet tenhle seriál je tak výjimečnou kreativně uspokojivou zábavou, ale nakonec jsme došli k tomu, že nechceme přešlapovat na místě, jen proto, že je to příjemné. Tím pádem následující čtvrtá řada bude naše poslední. Budu navždy vděčný NBC a Universal TV za to, že nás nechaly natáčet The Good Place a daly nám prostor skončit za našich podmínek. A budu navždy vděčný kreativnímu týmu před i za kamerou za jejich tvrdou práci a oddanost tomuto velmi netradičnímu námětu."

Netradičnímu, ovšem velmi zábavnému. A dobrou zprávou je, že tvůrci měli dostatek času připravit se na konec a tím pádem je velká šance, že nabídnou rozloučení, které si seriál i diváci zaslouží.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest