24: Seriál "v reálném čase" se nevzdává naděje na další návrat

24: Seriál "v reálném čase" se nevzdává naděje na další návrat | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Fox ještě nehodlá poslat veleznámou značku "k ledu".

Stanice se Fox v roce 2017 nabídla spin-off ke své kultovní podívané 24 hodin, nicméně seriál nazvaný 24 Hodin: Nezastavitelný příliš parády nenadělal a byl po pouhé jedné řadě zrušen. Což není šokem s ohledem na sledovanost, která klesla pod hranici 4 milionů diváků v době, kdy Fox od značky čekal mnohem víc.

Ovšem, značka 24 hodin je příliš populární na to, aby ji stanice Fox nechala "odpočívat" příliš dlouho, takže se objevily zprávy, že hodlá na obrazovky vyslat další seriál z tohoto universa. Nakonec ale bylo v lednu tohoto roku rozhodnuto, že se seriál nedostane ani do fáze natočení pilotní epizody. Tvůrci se tak vrátili k psacím stolům a začali připravovat novou verzi. 

Už delší dobu se mluví o prequelu, o který má Fox údajně zájem a také se šušká o tom, že má stanice ještě jednu ideu na seriál 24 hodin, nicméně není jasné, o co konkrétně jde. Ovšem, jisté je to, že Fox má, bez ohledu na selhání z ledna, zájem o další projekty 24 hodin.

Prezident zábavy Foxu Michael Thorn na otázku, zda mají nějaké konkrétní téma, kterému by se v další sérii 24 hodin věnovat, odpověděl:

"Jsme velmi otevření [námětům]."

Dále dodal:

"Aktuálně není nic oficiálního, stále diskutujeme s 20th Century Fox TV a producenty, jaký přístup v případě oživení seriálu zvolit. Je tu opravdu silná touha to vyřešit, stále o tom jednáme."

Tvůrci ale nechtějí nic uspěchat a nehodlají se do natáčení hnát, pokud nebudou mít vhodný materiál. I to naznačil Thorne:

"Nicméně budujeme určitou značku, která musí působit jako něco velkého, zaměřeného na příběh a všichni tvůrci a producenti, kteří se na tom podílejí, musejí být opravdu nadšení ze zvoleného směru a všichni musíme mít pocit, že máme správný scénář."

Snad tedy nedojde k podobné situaci, jako a začátku roku, kdy tvůrci museli začít znovu, protože se zřejmě jejich přístup Foxu nelíbil. Přece jen, značka 24 hodin má stále slušný potenciál a byla by škoda ho nevyužít.

PS: A docela by nás zajímalo, jak do toho všeho zapadá Disney, který před časem většinu značek Foxu koupil. Snaží se stanice Dvacet čtyřku vyždímat tak vehementně právě proto, že jde o jednu z posledních, populárních sérií, kterou ještě smí používat?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Speedy | 13.09.2019 15:08
"PS: A docela by nás zajímalo, jak do toho všeho zapadá Disney, který před časem většinu značek Foxu koupil. Snaží se stanice Dvacet čtyřku vyždímat tak vehementně právě proto, že jde o jednu z posledních, populárních sérií, kterou ještě smí používat" Tohle bude asi hlavní důvod. Disney bude chtít vytěžit sequel k čemukoliv co bylo v minulosti úspěšné.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest